Kesän 2016 vaatevinkit tytöille

Kesän 2016 vaatevinkit tytöille

Kesäloma alkuun on enää muutamia päiviä. Kokosimme muutamia vinkkejä kesän vaatetukseen.

IMG_5488 (640x427)

Vaikka kesä onkin tulossa, ei farkkuja voi kokonaan jättää pois vaatekaapista. Suomen kesät eivät tunnetusti ole vain pelkkää hellettä. Joskus farkkuja tarvitsee enemmän, joskus vähemmän. Kesällä kuitenkin ovat suosituimpia farkut, joissa on reikiä. Nykyään on paljon farkkuja, joissa nuo reiät ovat polvien kohdalla. Kesällä kannattaa muutenkin pitää vaaleansävyisiä farkkuja, koska mustissa farkuissa voi auringonpaisteessa tulla liian kuuma.

IMG_5490 (800x533)On tärkeää, että värit sopivat toisiinsa. Tämän hetken käytetyimpiä värejä ovat hillityt värit, kuten harmaa ja valkoinen. Mustakin on kestosuosikki. Ne ovat värejä, jotka eivät ole liian huomiota herättäviä ja joita voi helposti yhdistellä toisiinsa.

IMG_5493 (640x427)

Valkoiset kengät ovat jo pitkään olleet suosittuja. Ne on helppo yhdistää muihin väreihin, eivätkä ne varasta huomiota pois muusta asukokonaisuudesta. Converset ovat olleet suosittuja jo useamman vuoden ajan, mutta Niken ja Adidaksen kengät ovat tulleet suosioon vasta viime aikoina.

IMG_5502

Laukut, joita nykyään näemme, ovat yleensä mustia ja yksinkertaisia. Musta on loistava väri laukulle, sillä sen voi yhdistää minkä tahansa värin kanssa. Etteivät mustat laukut kuitenkaan kävisi liian tylsiksi, on niihin yleensä lisätty kultaisia tai hopeita yksityiskohtia.

IMG_5507

Yksi uusista “villityksistä” on ohuet kimonon tapaiset paidat. Jos et vielä omista sellaista, suosittelen ostamaan! Ne ovat täydellisiä kesään, koska niitä voi pitää melkein missä säässä vain. Kimonot ovat niin kevyitä ja ohuita, että ne voi ottaa laukkuun mukaan, vaikka olisikin hellepäivä, ja ottaa sitten käyttöön, jos tulee varjoisampia hetkiä.

IMG_5497

Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä vinkkinä ovat aurinkolasit. Näin kesän ja auringonpaisteen saapuessa on tärkeää hankkia hyvät ja suojaavat aurinkolasit, jotka kuitenkin näyttävät hyvältä. Muodissa tällä hetkellä ovat vaalean, mustan ja ruskean värit, ja niitä näkeekin paljon aurinkolaseissa. Aurinkolaseja on monenmuotoisia, mutta suosituimpia ovat pyöreät lasit.

Elviira Saarelma