Vuosi 2015 lähes pulkassa, mutta missä on lumi?

Vuosi 2015 lähes pulkassa, mutta missä on lumi?

Vuosi on jo lähes pulkassa, mutta missä on lumi?

Hemmottelua joululomalla

Vuosi 2015 alkaa hiljalleen olla loppua myöten paketissa. Joulu saapuu vauhdilla ja sen myötä myös uusi vuosi ja uudet kujeet. Nyt on juuri se hetki, kun tontut kurkkivat ikkunan takaa tarkkaillen, olemmeko olleet kilttejä vai tuhmia. Jokainen voi hetken itsekseen miettiä, miten tämä on toteutunut omalta osalta kuluneen vuoden aikana.
Vielä hetki sitten koeviikolla opiskelimme hiki hatussa ja pänttäsimme kokeisiin kuin viimeistä päivää. Aika vierähtää todella nopeasti, lähes huomaamatta. Tänään pääsemme vihdoin nauttimaan kauan odotettua joululomaa. Vaikka minä hätäisenä pakkasin jo maanantaina kimpsut ja kampsut ja kirmasin lomalle Thaimaan auringon kuumaan paahteeseen. Koululta en kuitenkaan ole täysin pakoon päässyt, sillä tunnollisena opiskelijana koulukirjat ovat tietysti mukanani. Onkin sitten asia erikseen, availenko kirjoja sen koommin. (Kehkeh)
Joulun vietto on kuitenkin yksi vuoden kohokohdista. Jokaisella on varmasti oma tapansa viettää sitä. Suurin osa suomalaisista perheistä viettää joulua perinteisesti riisipuuroa syöden, joulukuusta koristellen ja paketteja availlen. Kun taas toisesta ääripäästä olevat rohkeimmat ottavat ja lähtevät ulkomaille pakoon pimeyttä, joulun kiirettä ja stressiä. Voin kuuluttaa itseni tällä kertaa rohkeimpien joukkoon.
Joulu sisältää paljon kauniita asioita, kuten rauhaa, tunnelmaa, herkullista ruokaa, rentoutumista, iloista mieltä ja ennen kaikkea läheisten seuraa. Toivon, että jokainen saa lomallaansa nauttia näistä mainitsemistani asioista.
Lomalla pitää myös muistaa hemmotella itseään ja näin voi tehdä ottamalla vinkkejä julkkisten pukeutumistyyleistä tai uskaltautumalla maistamaan jopa aivan uusia herkkuja, kuten kookospalloja. Valitse mieleinen kirja luettavaksi tai lue Hyve -lehden artikkeleita, niin tiedät, mitä koulussamme on tapahtunut vuoden aikana.
Toivotan teille rakkaille Hyve -lehden lukijoille erittäin rauhallista joulua ja riemukasta uutta vuotta!

Avatar photo
Nora Raahenmaa