Mitä täällä tapahtuu?

Mitä täällä tapahtuu?

Huh, olen nyt ensimmäistä kertaa kirjoittamassa Hyve-lehden pääkirjoitusta. Hyveessä on viime aikoina tapahtunut vallanvaihto, kun edelliset mahtavat päätoimittajamme Miika, Paula ja Valtteri jättävät lukiotaipaleensa taakseen tänä keväänä. Päätoimittajien lisäksi suureen maailmaa lähtee myös muutama kourallinen toimittajia. Iso kiitos kaikille hyvästä työstä ja huikeasta lehdestä! Me puolestamme lupaamme pitää homman kasassa ja lipun korkealla. Pieniä ja suuria muutoksia on myös tulossa, syksyllä viimeistään päästään oikein kunnolla niiden pariin! Meillä toimituksessa jo sormet syyhyävät uusien suunnitelmien kanssa.

Meillä on siis uudet päätoimittajat, ja olen yksi heistä. Minun lisäkseni tämän kunnian ovat saaneet Nora ja Samuel. Heitä en kuitenkaan esittele, sillä he saavat hoitaa sen itse oman näköisellään tavalla. Itsestäni voisin silti kertoa hieman jotain. Ensimmäinen lukiovuosi on kohta jo ohi, ja ihmettelen aina yhä uudestaan, miten nopeasti aika voikaan kulua. Tätä menoa minullakin on lukio paketissa aiemminkin kuin huomaankaan. Nyt ajatus aikuistumisesta kuulostaa kivalta, mutta tiedän, että kaipaan vielä lukioaikoja.

Luonteeltani olen huolimaton hikipinko, joka elää täysin fiiliksen mukaan. Lähes aina fiilis on kuitenkin hyvä. Ajattelen asioita ehkä enemmän kuin pitäisi, vaikka toisaalta välillä en ajattele kyllä yhtään mitään. Tartun tilaisuuksiin, jotka minulle tarjotaan, ja elän hetkessä. Kaipaan omaa rauhaa ja yksinolemista silloin tällöin, mutta ilman ystäviäni en pärjäisi päivääkään. Pidän esiintymisestä, vaikka kärsin todella pahasta esiintymiskammosta. Ehkä juuri sen takia siitä pidänkin. Paremmin opit minut ja muut uudet päätoimittajamme tuntemaan lukemalla Hyvettä. Jokainen juttu on rakkaudella kirjoitettu, ja jokaisesta artikkelista heijastuu toimittajiemme persoona.

Tästä numerosta löydät muun muassa opettajien hillittömän hauskat mokat, vapun horoskoopit ja keväisen menevän soittolistan sekä Hanna-Riitta Rissasen haastattelun. Toivotan jokaiselle aivan mahtavaa vappua, ja toivottavasti viihdytte Hyveen parissa jatkossakin. Lehti ilman lukijoita ei ole mitään, sehän on selvää. Katse eteen ja suupielet ylöspäin!

 

 

Avatar photo
Reetta Reijonen