Wappushow viihdytti monipuolisella musiikilla

Wappushow viihdytti monipuolisella musiikilla

Tänäkin vuonna saimme nähdä mahtavien esiintyjätiimiläisten toteuttaman wappushown, mutta tällä kertaa ensimmäistä kertaa uudessa Moniossa! Tuusulan lukion Hyrylän toimipiste on jo muutaman vuoden ajan järjestänyt wappushown. Oppilaat pääsivät hyödyntämään ihan uusia tiloja ja monipuolisia musiikin välineitä. Esityksissä on käytetty paljon aikaa ja vaivaa, minkä huomasi selkeästi lopputuloksesta. 

Esiintyjätiimin oppilaat ovat ahertaneet luodakseen meille muille hyvän loppukevennyksen ennen vapun viettoon lähtemistä. Musiikkia raikui popista rockiin asti. Jokainen siis varmasti sai kuulla mieluista musiikkia. 

Wappushowsta oppilaat kerrassaan hullaantuivat, ja yleisön raikuvat aplodit kattoivat koko salin. Wappushow voi innostaa joka vuosi uusia opiskelijoita liittymään esiintyjätiimin ja toteuttamaan omia musiikillisia vahvuuksiaan. Olemme kiitollisia wappushowsta, koska sitä oli mukava katsoa.

Saimme hienon wappushown jälkeen jäädä haastattelemaan sen järjestämiseen osallistuneita henkilöitä. Ensimmäisenä haastattelimme musiikin opettajaa Heta Rautio-Härköstä, joka on ollut oppilaiden apuna järjestelyissä.

Miltä tuntui järjestää wappushowta?

– Todella kivalle. Tosi huikeen jengin kanssa on ollut puhdasta iloa. On ollut paljon hommaa ja treenattu päivittäin.

Mistä idea tähän esitykseen lähti?

– Koulukeskuksessa kysyttiin, milloin saataisiin keikka, jossa oppilaat saisivar soittaa, mitä haluavat. Koulukeskuksesta wappushow jäi perinteeksi, ja siihen kuuluu se, että opiskelijat saavat itse valita biisit ja tehdä vapaasti haluamaansa.

Mitkä ovat fiilikset nyt esityksen jälkeen?

– Mahtavat fiilikset, olen mykistynyt siitä, miten lahjakkaita ja innokkaita oppilaita meillä on. On ollut mahtava energia koko prosessin aikana.

Seuraavaksi haastattelimme kolmea opiskelijaa, jotka ovat Nella Seppänen, Aada Karvonen ja Samuel Vaulimo.

Mikä fiilis?

– Täydellinen!

– Tosi hyvä. 

– Pääsi nauttimaan adrenaliinista.

– Onnistu paremmin kuin osattiin kuvitella.

Miltä tuntui järjestää näin isoa projektia?

– Ollut iso työ.

– Tosi siistii, että pääsee tämän ikäisenä kavereiden kanssa järjestämään keikkaa.

– Niin hyvälle, että päätettiin jättää perinteeksi.

Haastattelun aikana ympärillä kaikki esiintyjät olivat iloisia ja tyytyväisiä. Koko esiintyjätiimistä huokui hyvä energia ja hyvä ilmapiiri. Tuskin kukaan jaksaa odottaa, mitä ensi vuonna wappushow tuo tullessaan!

Camilla Närhi