Vappubilelista vol. 2

Vappubilelista vol. 2

Vappu ja kevät ovat täällä taas! Hyveen toimitus listasi rakkaille lukijoilleen musalistan hifisteltäväksi vappuaaton piknikillä tai aurinkoisina kevätpäivinä. Listalta löytyy muun muassa suomalaisia klassikoita kuten Irwin Goodmanin Ei tippa tapa ja PMMP:n Kevään valo aina uusimpiin hitteihin asti. Vappuna 2013 tanssittavat muun muassa Psyn Gentleman ja Timatin Groove on. Rauhallisempaa fiilistelyä kaipaaville on listalla edustettuna myös hurmaavat solistit Lana Del Rey ja Passenger. Klara vappen!

 

Kuuntele lista alta tai täältä!

Avatar photo
Toimitus

Lehden intohimoinen toimitus suhtautuu uusiin ideoihin ja kokousnaposteltaviin hyeenamaisella innokkuudella. Toimituksen to-do-listalla ovat Helsingin Sanomien levikin ohittaminen ja maailmanrauhan palauttaminen.