Bilesoittolista vappukemuihin täältä!

Bilesoittolista vappukemuihin täältä!

Salaisiin toiveisiinne on vastattu! Hyve laajentaa artikkelien aiheita tällä kertaa musiikin pariin. Kokosimme yhdessä usean toimittajan kanssa bilesoittolistan vappupirskeisiin, joten jos käytät Spotifyta, kuuntele ihmeessä lista läpi. Ja jos Spotify ei ole tuttu, kannattaa siihen tutustua jo ihan Hyveen listan takia.

Listalta löytyy niin Mötörheadia, sillä sen versio romanttisesta Louie Louie kappaleesta sopii Hannan mielestä kevääseen. Minna liputtaa Blurin Song 2 puolesta, ja se saakin hänen perheensä tanssimaan. Tommi luottaa suomalaiseen ja valitsee Tuomas Kauhasen 1985 biisin. Kun biisi jäi soimaan ensimmäisellä kerralla päähän, niin ei muita perusteluja tarvita. ”Tulee olemaan uusi JVG”, Tommi ennustaa.

Lisää uutuutta lataa Markus Flo Ridan Whistle biisillään. ”Virkistävä uutuusbiisi Flo Ridalta. Onko tästä ainesta uudeksi hitiksi?” Samaa voidaan kysyä Maroon 5 ja Wiz Khalifan yhteisbiisi Payphonelta, joka herätti kiinnostusta monessa toimittajassamme. Nean valinta on Emeli Sanden Next to me, jota hän kuunteli paljon Roomassa sen hyväntuulisuuden takia. Rooman matkasta lisää seuraavassa Hyveen numerossa.

Listan ehkä kuitenkin kruunaa vappuhenkeen sopiva Toby Keithin, joka Yhdysvalloissa nauttii suurta suosiota. Kentien tämän jälkeen Suomessakin kyseinen biisi pääsee radiosoitantaan. Biisin hulvattomat sanat ainakin sopivat mihin tahansa bileisiin.

Glada vappen kaikille krana vattenin kanssa tai ilman!
Kuuntele soittolista alapuolelta tai täältä!

Avatar photo
Toimitus

Lehden intohimoinen toimitus suhtautuu uusiin ideoihin ja kokousnaposteltaviin hyeenamaisella innokkuudella. Toimituksen to-do-listalla ovat Helsingin Sanomien levikin ohittaminen ja maailmanrauhan palauttaminen.