Huhtikuun horoskoopit

Huhtikuun horoskoopit

Vesimies (20.1.–19.2.)

Tässä kuussa sinun akvaarioosi uiskentelee kultakala. Muista pitää siitä hyvää huolta. Lemmikin saaminen onneksi helpottaa suurta järkytystä, jonka koet kuun ensimmäisenä keskiviikkona.

Onnenpäivä: 12.4.

Onnen väri: keltainen

Varaa aika: ennustajalle

 

Kalat (20.2.–20.3.)

Olet saamassa suuren ylennyksen työssäsi. Rahaa sataa elämääsi kovaa vauhtia. Muista kuitenkin pitää jalat maassa. Valitettavasti (sekä onneksi) suuri osa rahasta säästyy, sillä saatat viettää muutaman viikon kuukaudestasi sairaalassa tai sängyn pohjalla. Hyvä investointi rahoillesi voisi olla vaikkapa halpa pakettiauto tai pörröinen kissa.

Onnenpäivä: 17.4.

Onnen väri: punainen

Varaa aika: verikokeisiin

 

Oinas (21.3.–20.4.)

Kuun lopussa tapaat komean karjun kahvilassa. Syötte yhdessä pehmikset. Välillänne leiskuu suuri rakkaus. Hän voi kuitenkin osoittautua petolliseksi – pidä silmäsi auki!

Onnenpäivä: 15.4.

Onnen väri: mintunvihreä

Varaa aika: hierontaan

 

Härkä (21.4.– 20.5.)

Tässä kuussa katkeruutesi on kauheimmillaan. Kaikki muut tuntuvat saavansa elämässään jotain, kun sinä junnaat paikoillasi. Kaiken hyvän lisäksi tapaat tulevan anoppisi tai appiukkosi maanantaisessa liikenneruuhkassa. Muista hymyillä leveästi. Jos haluat muutosta, ota itseäsi niskasta kiinni ja tee asioillle jotain.

Onnenpäivä: Ei ole.

Onnen väri: musta

Varaa aika: psykologille

 

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Löydät hauskan harrastuksen, jossa jaksat viettää kaikki arki-iltasi. Kun Merkurius asettuu radallesi, loukkaat itsesi pahasti. O-ou! Voit ehkäpä liittyä Kalojen seuraan sairaalassa. Ryhmässä riemu ratkeaa!

Onnenpäivä: 19.4.

Onnen väri: sininen

Varaa aika: fysioterapeutille

 

Rapu (21.6.–22.7.)

Lottoa tässä kuussa, sillä arpaonnesi on nyt suurimmillaan! Lähiaikoina teet myös suuren päätöksen, joten mieti vaihtoehtoja tarkkaan. Kuuntele sydäntäsi. Rytmihäiriötä ei välttämättä huomaa heti.

Onnenpäivä: 13.4.

Onnen väri: oranssi

Varaa aika: Haluatko miljonääriksi? -ohjelmaan

 

Leijona (23.7.–22.8.)

Koska hallitseva planeettasi on Aurinko, olet nyt kuumilla kivillä. Vaikka opettajat höyrystävät ja kouluhommat pukkaavat päälle, osaa ottaa myös aikaa itsellesi. Tee vaikka pieni irtiotto arjesta!

Onnenpäivä: 18.4.

Onnen väri: valkoinen

Varaa aika: keilaamaan

 

Neitsyt (23.8 – 22.9)

Jokin painaa nyt pahasti mieltäsi ja saa mielialasi laskemaan. Älä anna sen kuitenkaan estää sinua ottamasta vastaan suurta yllätystä, joka sinulle annetaan. Heivaa ikävät asiat sekä tunteet mäkeen ja ala nauttia elämästäsi!

Onnenpäivä: 30.4.

Onnen väri: ruskea

Varaa aika: tanssitunnille

 

Vaaka (23.9.–23.10.)

Koulumenestyksesi on nyt huonoa. Vaikka kesä onkin tuloillaan ja aurinko lämmittää, jaksa keskittyä vielä hetki ja pusertaa tehtävien parissa. Ahkera työsi palkitaan jakson lopussa, ja paranevat numerot tuovat parempaa mieltä. Muista silti nauttia vapaa-ajastakin!

Onnenpäivä: 27.4.

Onnen väri: harmaa

Varaa aika: elokuviin

 

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Tuleva kevät saa sinunkin mielesi kukkaset kukoistamaan. Nauti auringosta sekä valoisista päivistä täysin siemauksin. Leipaise kevään kunniaksi kääretorttu – siinä maistuvat kevään maut!

Onnenpäivä: 22.4.

Onnen väri: lila

Varaa aika: kokkitunnille

 

Jousimies (23.11.–21.12.)

Pitkäaikaisuhteesi kokee kolhuja. Sydänsurut paranevat korvapuusteilla ja hyvällä seuralla. Pidä mielessä, että nauraminen pidentää ikää.

Onnenpäivä: 23.4.

Onnen väri: vaaleanpunainen

Varaa aika: minigolffaamaan

 

Kauris (22.12. – 19.1.)

Lempikenkäsi menevät likaiseksi sulavan lumen alta paljastuvasta mudasta. Jos et puhdista niitä heti, huono onni seuraa sinua koko loppuvuoden.

Onnenpäivä: 29.4.

Onnen väri:  beige

Varaa aika: pesulaan

 

Avatar photo
Iina Pelander

Iloinen, koiria rakastava lukiolainen, harrastuksena Netflixin ylikulutus! Hyve-lehden toinen päätoimittaja