Marraskuun 2016 horoskoopit

Marraskuun 2016 horoskoopit

horoskoopit-576x382

Oinas: Syksysi on mennyt todella mahtavasti osaltasi. Onnesi jatkuu vielä, ja joulukuussa onnesi saavuttaa todella korkean tason.

Härkä: Vietät rietasta elämää. Tulet tulevien kuukausien aikana huomaamaan, että rietasta menoa ei kannata jatkaa, jos aiot menestyä elämässäsi.

Kaksoset: Yksityiselämässäsi tapahtuu muutoksia. Sinulta odotetaan enemmän asioita, joihin et edes pysty. Muut huomaavat tämän, mutta pystyt parantamaan ja lopulta täyttämään nämä odotukset.

Rapu: Innostut uusista asioista jatkuvasti. Löydät  myös menneisyydestäsi jotain, mikä innostaa sinua yrittämään uudestaan. Varo, ettei innostuksesi pääse loppumaan. Se on avaimesi menestykseen!

Leijona: Olet kokenut pettymyksiä suorituksestasi. Erityisesti urheilussa olit aluksi ykkönen kaksi kertaa samaan aikaan, mutta kolmannella kerralla jäit toiseksi. Älä lannistu! Kevät on vielä tulossa, joten ehdit parantamaan suorituksiasi.

Neitsyt: Sinusta tuntuu, ettei seksielämäsi toimi, mutta ei hätää. Joulu on tulossa, joten rakkautta on paljon ilmassa!

Vaaka: Elämäsi ei ole tasapainossa. Tunnet, että toiset asiat ovat tärkeämpiä kuin muut tärkeät asiat. Olet siis loman tarpeessa. Ei hätää! Joululoma on pian täällä!

Skorpioni: Pistelet ihmisiä sanallisesti todella paljon. Huomaat, että sinun täytyy muuttaa toimintatapojasi, jotta ihmisuhteesi pysyvät kunnossa.

Jousimies: Olet terävä. Ymmärrät hyvin pinnallisia ja syvällisiä asioita. Varo, ettet tyydy tämänhetkiseen tilanteeseen ja jämähdä kehityksessäsi paikallallesi. Kerää tietoa!

Kauris: Olet paiskinut hurjasti töitä. Työsi tuottaa hedelmää, ja muutkin huomaavat aikaansaannoksesi. Jatka samaan malliin!

Vesimies: Olet huolehtinut lähimmäisistäsi, ja se on tuonut sinulle raskaan taakan. Sinun ei tulisi kantaa muita omilla harteillasi. Tarvitset omaa aikaa.

Kalat: On aika miettiä omaa itseäsi. Olet ollut itsekäs, joten tilanne ei ole hyvä. Muut jättävät sinut yksin, ja joudut kohtaamaan myös pimeyden yksin. Nyt on parannuksen aika, ja joulu on hyvä aika parannukselle.

Avatar photo
Riku Tuominen

Aktiivinen jenkkufutari ja oman elämänsä supersankari!