Loppuvuoden horoskoopit

Loppuvuoden horoskoopit

©Paula Tiitta

Kauris
Tunnetko olosi tiskirätiksi? Ei hätää, niin mekin. Voisit kokeilla jotain virkistävää hoitoa, esimerkiksi päänvaihdosta tai ruumiinavausta. Jos kuitenkin päädyt päättömäksi, niin yritä nyt ihmeessä hommata aivot ennen kirjoituksia! Kuun asento kertoo, että sinulle on tiedossa rutkasti onnea mamelukkikalojen parissa, kunhan olet haukkana paikalla.

Vesimies
Saat yllättäen huonoja uutisia, mutta tapaat kaupassa wanhan ystävän, jolla on ratkaisu pulmaasi. Paniikki joulusta iskee, kun huomaat unohtaneesi hankkia suklaakalenterin. Uutena vuotena sinua kuitenkin onnistaa, mikäli niin ei ole jo tapahtunut.

Kalat
Pimeä marraskuu on vaihtunut aurinkoiseen joulukuuhun, ja joskus säteet saavuttavat mutaisen lammikkosikin. Älä siis jää kaislikkoon makailemaan vaan murra jää ja riennä juhlimaan joulua. Muut vesimerkit odottavat innolla panostasi pikkujoulukarkeloissa ja uudenvuodenbileissä. Muista levätä pyhinä, sillä muina aikoina tiedossa on villiä menoa.

Oinas
Onnellisuuttasi ei pysty mittareilla mittaamaan. Tapaat unelmiesi kumppanin, ja kipinöitä on ilmassa yhtä paljon kuin tähtiä taivaalla. Pidä kiinni kiihkeästä rakkaudesta, äläkä päästä elämänkumppaniasi käsistäsi, vaikka kätesi ovatkin koko ajan täynnä.

Härkä
Ajatuksesi ovat aivan solmussa, ja kalenterisi repeää liitoksistaan. Joulustressi puskee päälle, ja aivosi saattavat olla räjähdyspisteessä. Älä kuitenkaan huoli, sillä saat hoidettua lopulta kaiken ajallaan, ja elämä hymyilee jälleen. Jouluruoka täyttää ihanasti vatsasi, mutta muista varoa maksalaatikkoa! Se tuo sinulle huonoa onnea.

Kaksoset
Varpaitasi kihelmöi aamuisin oudosti. Ihan kuin olisit unohtanut jotain. Onko kaikki joululahjat varmasti hankittu? Muistithan ostaa myös naapurin lihavalle kissalle oman joululahjan? Joulusi tulee olemaan täynnä iloa, ja saat myös itsekin mieleisiä joululahjoja. Kannattaa pitää silmät auki, sillä ikkunasi takaa saattaa kurkistaa tulevaisuutesi tontturakkaus.

Rapu
Ovatko saksesi teroitetut, sillä pian on joululahjojen paketoinnin aika! Lahjapaperin valinta on tärkeä seikka, sillä tänä jouluna värikkyys tuo sinulle hyvää onnea. Kannattaa varoa kuitenkin ulos mennessäsi ettet liukastu ja murra jalkaasi. Tämän joulun onnenruokasi on uunissa paistettu kalkkuna. Pidä myös silmäsi auki, sillä kulman takaa saattaa yhtäkkiä hyökätä esiin vanha mummosi, jota et ole nähnyt pitkään aikaan. Hän tuli yllättämään sinut tuoreella piparilla!

Leijona
Pidä leijonanharjasi kuosissa, sillä tänä jouluna sinulla on onnea ihmissuhteiden kanssa. Kun sitä vähiten odotat, saattaa juuri se oikea pöllähtää silmiesi eteen kuin lumiukko taivaalta. Älä kuitenkaan sorru syömään porkkanaa, sillä tänä talvena jäniksillä on pulaa ruoasta ja liika porkkanansyönti saattaa aiheuttaa cityjänisongelman pihallesi. Joulupukki saattaa saapua hieman myöhässä, mutta hän kuitenkin on tulossa. Älä siis huolestu!

Neitsyt
Mielialasi on ollut harmaa viime päivinä. Älä huoli, sillä luvassa on jännittäviä hetkiä. Päädyt toinen toistaan oudompiin tilanteisiin, joista sinun täytyy ottaa ilo irti. Tutustut mielenkiintoisiin ihmisiin, ja saat uuden ystävän. Ole kuitenkin varovainen, äläkä uskoudu kenelle tahansa. Huomaat pian, ketkä ovat todellisia ystäviäsi.

Vaaka
Punnitse elämäsi tarkoitusta. Oletko ihan varma, että Netflix ja 9Gag korvaavat kuuluisan luvun 42? Auringon näkymättömyyden mukanaan tuoma epäonni absorboinee myös osan varannostasi, kun koetat turruttaa tylsyyttäsi nautintoaineilla. Mielenkirkkautesi ei kuitenkaan nouse korkeampaan viritystilaan fotoneita törmäyttämällä vaan suosittelemme enemmänkin pakkohoitoa.

Skorpioni
Hengähdä hetki ja istahda vaikka sohvalle lepäämään. Joulu on tulossa, mutta suo myös itsellesi hetki aikaa rauhoittua joulukiireiden keskellä. Oveesi koputtaa hetkellä millä hyvänsä täysin uusi tuttavuus. Puhu hänelle, ja teistä saattaa tulla hyvinkin läheisiä ystäviä. Vaikka ulkona on synkkää, pidä silti mielesi iloisena. Älä anna kaamosmasennuksen lamaannuttaa itseäsi, sillä uutenavuotena tapahtuu jotain, joka mullistaa elämäsi.

Jousimies
Suosittelen tarkistamaan kellosi paristot, sillä olet aikataulustasi hieman jäljessä. Mutta älä huoli, vielä on hyvin aikaa hoitaa asiat kuntoon ennen joulun pyhiä. Varo kuitenkin kääntymästä kolmesta peräkkäisestä risteyksestä oikealle, sillä se tuottaa sinulle epäonnea. Muuten joulun aika tulee kuitenkin olemaan sinulle onnellinen ja rauhallinen ilman sen suurempia kommelluksia.

Avatar photo
Toimitus

Lehden intohimoinen toimitus suhtautuu uusiin ideoihin ja kokousnaposteltaviin hyeenamaisella innokkuudella. Toimituksen to-do-listalla ovat Helsingin Sanomien levikin ohittaminen ja maailmanrauhan palauttaminen.