Horoskoopit

Horoskoopit

©Paula Tiitta

Kauris
Olet suunnitellut syyslomallesi paljon toimintaa ja joka päivälle minuuttiaikataulun. Tuntemattomista syistä johtuen lähes kaikki suunnitelmasi kuitenkin epäonnistuvat ja masennut yksin kotona. Loman loppupuolella huomaat, että olet rentoutuneempi kuin pitkiin aikoihin, etkä ole koskaan ennen osannut nauttia sohvalla löhöämisestä samalla tavalla. Sinusta tulee sluiba.

Vesimies
Tulet kokemaan niin suuria vastoinkäymisiä, että voit luovuttaa saman tien. Kaikki voi kuitenkin muuttua hyväksi, jos vain välttelet vettä.
 

Kalat
Verkot on heitetty vesille, ja saatat päätyä huomaamattasi monenlaiseenkin soppaan. Varo kuitenkin, sillä varsinkin A-kokit voivat saada sinut käymään kuumana. Myös ojissa viihtyviä lajitovereita kannattaa välttää, ettet varsinkaan lomien lähestyessä päädy poliisin haaviin. Mutta jos tuuri käy, kylmien säiden pakottamana hakeutuessasi lämpimämpiin vesiin saatat myös päätyä erilaisten kissaeläinten herkkiin käpäliin…

Oinas
Vaikka aurinko ei juuri nyt paista sinulle, koeta pitää pää pystyssä ja sarvet kasassa. Älä hermoile, jos sekoitit yhdeksikön kutoseen. Ensi kerralla opettajasi varmasti huomaa tuliset taitosi. Usko tai älä, mutta eräänä päivänä hyppäät vahingossa unelmiesi mysteerimatkaajan reppuun ja ajaudut toiselle puolelle maailmaa, tai ainakin läntiseen naapurimaahamme, jossa iloiset palomiehet tarvitsevat kipeästi apuasi.

Härkä
Elämäsi on viime aikoina ollut täynnä suuria pettymyksiä, joiden jäljiltä saatat olla hieman masentunut. Vaikka kaikki ei olekaan mennyt ihan putkeen, niin älä huoli. Tulet pian löytämään itsellesi suuren onnen, joka kantaa vielä pitkälle elämässäsi. Masennuksen aika on ohi.

Kaksoset
Tulet kokemaan suuria yllätyksiä elämässäsi. Salainen kaksoisveljesi saattaa yllättäen ilmestyä ovesi taakse, kun sitä vähiten odotat. Ole siis varuillasi.
 

Rapu
Elämässäsi kaikki tuntuu olevan yhtä tunteiden vuoristorataa, ja jarrumies taitaa olla ruosteessa. Vanha ystäväsi ottaa yhteyttä ja ravustuskausi alkaa. Ole varuillasi, sillä tulet huomaamaan, että ohikin voi astua, vaikka kävelisi viivoja pitkin. Kuitenkin jotain ihanaa ja erikoista tapahtuu juuri ennen kun suljet oven. Ikkunat kannattaa pitää joka suuntaan avoinna, sillä tilaisuutesi parrasvaloissa koittaa vielä.

Leijona
Elämäsi tuntuu yksitoikkoiselta ja haluat elämään jännitystä. Tulet kohtaamaan uudenlaisen haasteen, joka muuttaa sinua ihmisenä ja saat elämääsi uuden ihmisen.
 

Neitsyt
Vaikka elämäsi on kiireistä juuri nyt, muista välillä rentoutua ja antaa itsellesi armoa. Luota siihen, että asiat järjestyvät itsestään. Pidä kuitenkin silmäsi auki, sillä eräs on tarkkaillut sinua pitkään. Älä pelkää tehdä aloitetta, vaan kuuntele sydäntäsi ja hyppää rohkeasti mukaan uusiin seikkailuihin. Onnetar on puolellasi loppuvuoden.

Vaaka
Syyslomalla pääset lämpimään ottamaan aurinkoa ja kokemaan kesän uudelleen. Tunnet itsesi kuin uudelleen syntyneeksi tai ainakin vuoden vanhemmaksi kuin vuosi sitten. Seuraavasta syntymäpäivästäsi on tulossa mahtava, sillä ensimmäistä kertaa kukaan ei unohda muistaa sinua ja saat rakkaaltasi upean lahjan, jota et ole edes osannut kuvitella voivasi koskaan saada.

Skorpioni
Vaikka lajisi on vanha, tunnet itsesi nuoreksi erään seurassa. Ymmärrät, että sinulla on vielä paljon kehittymisen varaa. Älä kuitenkaan tuskastu tilanteeseen vaan anna syksyn auttaa pääsi kylmentämisessä! Tulet vielä huomaamaan edistyksesi ja pääset vielä pitkälle.

Jousimies
Syksyinen masennus on isketty syvälle sisimpääsi yhtä tiukasti kuin Excalibur kivipaateen. Arthur saapuu kuitenkin ennen ensilumen tuloa ja vie viiltävän kivun mennessään. Tilalle jää kuitenkin vain tyhjyys, minkä jälkeen joudut pohtimaan, onko parempi tuntea kipua kuin olla tuntematta yhtään mitään.

Avatar photo
Toimitus

Lehden intohimoinen toimitus suhtautuu uusiin ideoihin ja kokousnaposteltaviin hyeenamaisella innokkuudella. Toimituksen to-do-listalla ovat Helsingin Sanomien levikin ohittaminen ja maailmanrauhan palauttaminen.