Kuumat, kuumemmat horoskoopit

Kuumat, kuumemmat horoskoopit

©Paula Tiitta

Kauris
Kikatat hulvattomasti katsoessasi ruoskintakohtausta elokuvassa. Mummot eivät ymmärrä tätä ilonpurkaustasi ja saat pahoja katseita. Moraalisi on heikentynyt kouluvuoden aikana, mutta onneksi se voi heikentyä vielä lisää kesäloman aikana! Mursujen mielestä alhainen moraali on aina plussaa silakoita metsästäessä.

Vesimies
Mä-mä-mä-mä yhtä märkää kuin Suomessa kesällä! Pakene vaikka Hankoon Helsinkiä pakoon viettämään juhannusta! Muistathan kuitenkin, että vaikka merirosvot juovat rommia veneillessään, on ruorijuoppous rikos. Ja metsäpalovaroituksen aikana ei saa sytyttää kokkoa eikä uhrata lampaita valon lahkon kunniaksi! Muista se!

Kalat
Pidä verkkosi kuivalla maalla, sillä tämä kesä ei ole oivallista kala-aikaa sinulle eikä muillekaan eväkkäille. Evistäsi puheen ollen, oletko sattunut huomaamaan, että masueväsi on lörpähtäny masuasi ympäröivän pelastusrenkaan seurauksena? Harvoin sitä näkee fisua, joka kelluu pinnalla avec pelastusrengas.

Oinas
Rakkauselämäsi sujuu kuin Suomen puolustuspeli. Ei muuta kommentoitavaa.
 
 

Härkä
Pusket menemään sellaisella tohinalla, että matadorit jäävät kakkoseksi. Se on vaan hyvä, sillä tämän kesän vietät kuumana puumana! Hiiteen ylioppilaskirjoituksiin valmistautumiset tai kesätyöt, nyt on aika krebaa! Festarit ja muut metkut kutsuvat! Mikäli käy niin, että rahat pääsevät loppumaan juhlimisen seurauksena, keksit varmasti fiksuna härkänä keinot tähän pulmaan.

Kaksoset
Hyökkääjäparisi avulla onnistutte vihdoin saamaan kauan odotetun täysosuman! Kaksosena olet oppinut onneksi jakamaan. Kyseistä taitoa tulet todella tarvitsemaan. Pidä huolta, ettei mailasi katkea tiukassa väännössä vastapelaajan kanssa. Myös luistimet kannattaa pitää terävinä ja liukkaina. Niitä tarvitaan kesät talvet.

Rapu
Missit ja lätkänpelaajat ovat luotuja yhteen. Meidän mielestämme futarit kuitenkin voittavat. Ainakin, jos tykkää hampaallisista miehistä. Rahahan ei tunnetusti tuo onnea, mutta se on vain juoni, jota rikkaat kertovat köyhille. Tämän vuoksi varakas jalkapalloilija on avain onneen. Todistus on päättynyt (tähän kuuluisi nyt se pieni neliö, mutta sitä ei löytynyt näppäimistöstä).

Leijona
Suomi-leijona on vahva ja lähes sukupuuttoon kuollut laji. Niitä löytyy vain Suomen erämetsistä, jotka nekin käyvät yhä harvemmiksi tehometsätalouden seurauksena. Viimeisenä mohikaanina tehtäväsi on etsiä epätoivoisesti lisääntymiskumppania, jota tuskin löytyy. Onneksesi leijonat ja pantterit voivat risteytyä hybridileijonapantteriksi. Se tosin on eunukki.

Neitsyt
Osta vedenpitävä puhelin. Näin voit viettää kosteimman kesän miesmuistiin! Syvänmerensukellukselta voit sitten soitella tovereillesi maanpinnalle. Hain hampaisiin joutuminen on pieni hinta tästä luksuksesta. Muistathan nousta syvyyksistä tarpeeksi hitaasti, sillä sukeltajantauti ei ole mukava toveri. Luotettavat mursulähteemme kertoivat tämän.

Vaaka
Iltojen lämmetessä ja pitkittyessä on aika erakoitua. Mökkihöperyys on pieni hinta siitä ihanuudesta, että saat leikkiä grillimaisteria koko ketun kesän! Syksyllä ihmisten ilmoille palatessasi saatat muistuttaa enemmän koivuhalkoa kuin ihmistä, mutta se on sinulle normaalia. Sosiaalinen kanssakäyminen muiden kuin grillimakkaroiden kanssa on muutenkin yliarvostettua.

Skorpioni
Rakkauselämäsi loistaa! Säteilevää uraania ainakin. Tulehtuneen äitisuhteesi vuoksi olet ottanut hieman milfimmän otteen elämästä, mutta mikäs siinä. Emme tuomitse. Hirveän paljon ainakaan. No, eipä tarvitse miettiä muita kesätienestejä. Toinen kesänviettotapa skorpioneille on puumailu. Skorpparit ovat tunnetusti hyviä näissä molemmissa samaan aikaan.

Jousimies
Oletko viime aikoina ammuskellut Suomi-leijonia? Espoon viimeinen jellona joutui jousesi kohteeksesi viime viikonlopun riennoissa, ja nyt lähin jalopeura sijaitsee Oulussa. Ja sinä sait salametsästyssakkoja. Ehkä loppukesäsi sujuu paremmin, ainakin jos pysyt erossa jaloista ja peuroista. Jos jalkafetissisi kaikesta huolimatta vie voiton, muista, että Carol odottaa opiskelijakunnan hallituksen huoneessa lukiomme alakerrassa!

Avatar photo
Peppi Pietarinen

Lukion toisen vuosiluokan kanssa painiva toimittaja, joka on tunnettu merimiessolmuistaan partiossa. Karkkipäivisin tykkää suklaasta. Vannoutunut astronomi ja horoskooppien kirjoittelija. Ikuisiin Youtube- suosikkeihin kuuluu #DancePonyDance !