Kosteahkot syyshoroskoopit

Kosteahkot syyshoroskoopit

©Paula Tiitta

Kauris
Nuotiolla makkaroita paistellessa tulet tunnustaneeksi pitäväsi enemmän mustasta makkarasta. Et tosin tällä kertaa puhu tamperelaisesta kuuluisuudesta. Bileissä puhki kulutettu Macarena on niiin out, että mursutkin jammailevat mieluummin Abban ja One Directionin tahtiin.

Vesimies
Onko kostea olo? No niinhän meillä kaikilla, sillä syyssateet (tai nestetasapainon kunnossapito) kostuttavat iltamme. Leguanojen ja muiden vaihtolämpöisten hoidon jälkeisenä aamuna auttaa Sprite ja aspiriini.

Kalat
Merenelävien tasa-arvolain kunniaksi kaikki mursut ovat julistautuneet omaksi kansakseen eivätkä enää hyväksy ala-arvoista käytöstä merinorsuilta. Myös lahnojen markkina-arvon määrittäminen kannattaa viimeaikaisten tapahtumien valossa.

Oinas
Oletko suunnitellut viettäväsi K.A.A.M.O.S.T.A (Kamalan Antoisa Aika Masentavassa Odotuksessa Saa Tapahtumaan Aikamoisia) toveriesi kera? Jaahas, toteanpa vain, että muumitkin ovat mukavampaa seuraa kuin mamelukit.

Härkä
Huono päivä, viikko vai elämä? Vain sinä tiedät sen. Olet yhtä masentava kuin Nalle Puhin toveri Ihaa, eikä tunnelin päässä näy valoa. Voit testata kuitenkin korvavaloja, jotta edes korvasi lakkaisivat olemasta masentuneita.

Kaksoset
Hanki pää, sillä vaatepartesi on kuin suoraan Anttilan näyteikkunasta. Ellet halua viettää myös Halloweenin jälkeistä aikaa päättömänä miehenä, voisit etsiä päätäsi vaikka koulun vessoista. Ihan päätöntä tekstiä.

Rapu
Olet hionut solmintataitojasi viikonlopun partioretkellä, etkä nyt meinaa saada sitomisleikeistä tarpeeksesi. Vaikka oletkin kulmakunnan solmumestari, solmut eivät avaudukaan aivan yhtä helposti. Pidä varasi, tai toverisi mätänevät sänkyyn!

Leijona
Suosittelemme sinulle hammasrautoja, sillä hampaasi harottavat kuin yksisarvisella konsanaan. Yksisarvisista puheen ollen, tulet pian näkemään yhden kiipeilemässä katolla. Sarven varastaminen ei ole ratkaisu, vaan sinun pitää lahjomalla saada sarvekas toverisi palaamaan sienimaahan.

Neitsyt
Ghettobootysi on kipeä viimeisestä vatsapakara-jumpasta. Muista silti, että #eikipuueihyötyy. Eksyessäsi punttisalin ihmeelliseen maailmaan pyörähdät jumppapallon päältä alas, koska olet niin pahoissa endorfiinihöyryissä. Kuuma salikörmy hylkää sinut tämän erheen takia ja vaihtaa notkeaan joogaohjaajaan. Though life.

Vaaka
Laske tarkasti syömäsi kalorit, sillä kakkupalassasi niitä on tuntuvasti. Ellet halua, että sinut sekoitetaan usein Tuksuun, voisit miettiä myös liikunnan harrastamista. Siis muutakin, kuin sohvalta jääkaapille. Toisaalta, mitä turhia. Kakku on hyvää. #yolo

Skorpioni
Etkö tiedä, mitä tehdä elämälläsi? Pohditko usein, mikä on elämän tarkoitus? Oletko vailla suuntaa? Pelottaako tulevaisuus? Jos vastasit yhteenkään kysymykseen kyllä, tiedämme mitä tehdä! Mene Twitteriiin ja seuraa käyttäjää @venlajapeppi, niin löydät elämällesi uuden suunnan!

Jousimies
Toverisi ovat kyllästyneitä Instagram-tiliisi. Kukaan ei halua nähdä sinun silittelevän habaasi, eivät edes poliisit. Vaikka poliisi on ystävä, ei se aina ole. Liiasta #yoloilusta aletaan sakottaa marraskuun puolivälissä, pidä varasi! PS. Kalle, oot kova jätkä!

Avatar photo
Peppi Pietarinen

Lukion toisen vuosiluokan kanssa painiva toimittaja, joka on tunnettu merimiessolmuistaan partiossa. Karkkipäivisin tykkää suklaasta. Vannoutunut astronomi ja horoskooppien kirjoittelija. Ikuisiin Youtube- suosikkeihin kuuluu #DancePonyDance !