Loistavat lokakuun horoskoopit

Loistavat lokakuun horoskoopit

©Paula Tiitta

Kauris
Ihanaa että koulu on alkanut! Olet jo pikkuhiljaa päässyt arkirytmiin kiinni, ja aikaisetkin aamuherätykset tuntuvat ihanan kotoisilta. Et tiedä mitään parempaa kuin läksyvuoret koulun jälkeen. (Huomaa ironia.) Pidä sama asenne, niin kohtaat onnenpäivänäsi maailman söpöimmän mursun!

Vesimies
Älä vetistele vaan ajattele positiivisesti! Onko sinun kuppisi puoliksi tyhjä vai puoliksi täysi? Lokakuun pulmasi on ”ollako vai eikö olla”, ja sitä ratkaistessa kulutat liikaa aikaa. Hamletteilusi tulee kalliiksi myös romantiikan saralla, onneksi ruisnachot tyydyttävät romantiikannälkäsi.

Kalat
Hei kalamies, nyt on aika nostaa verkot vesiltä! Pietari sai paljon kalaa, eikä sinunkaan saaliisi ole hullumpi. Sääli, että sait vain särkiä. Noh, niistä voit tehdä oivia kalapullia lukuisille kissoillesi. Kännikalanakin tunnettu ruutana tulee kolkuttelemaan ovellesi loppukuusta, varo liikarehevöitymistä.

Oinas
Erehdyt osallistumaan jalkapallo-otteluun. Teemu Pukki paukuttaa maaleja, mutta oinaana sinulle tulee vain sakkoja, koska ammut ohi maalista. Tarkkuutta, kukaan ei tykkää ohi menneistä kudeista. Älä lannistu, vaan mene tekniikkakurssille. Taitojen parantuessa nahkakuulat alkavat löytää paremmin kohteeseensa.

Härkä
Löysit tiesi kuumailmapallolentokilpailuun. Sääli, että sarvesi puhkaisivat pallon alta aikayksikön (s) ja putosit takaisin maankamaralle kuin mursu pilvistä. Lohdutukseksi valkaisit hampaasi kymppitonnilla. Nyt voit valaista tiesi pimeässä vain avaamalla suusi. Bling!

Kaksoset
Olisiko aika irtautua toisesta puoliskostasi? Leikkaukset ovat nyt alennuksessa: kun ostat kaksosleikkauksen, saat rintaimplantit kaupan päälle! Siis jos olet mies. Kun lämpötila putoaa pysyvästi nollan asteen alapuolelle, löydät sisäisen lämpösi. Toimit ekotehokkaalla aaltoenergialla!

Rapu
Rapujen pahin vihollinen, rapujuhlakausi, on nyt onnellisesti ohi! Tai miten sen nyt ottaa, sillä puolet raputovereistasi näyttää nykyään juuri Kanarian-matkalta palanneelta. Eli palaneelta ja keitetyltä. Onneksi sinä olet vaalinut slaavilaista albiinouttasi, eli olet valkoinen kuin albiinomursu. Great job.

Leijona
Olet jo aika pitkään koettanut taltuttaa leijonanharjaasi. Nyt on aika varata aika kampaajalle. Aika aikaista kuitenkin, sillä pakkanen tunnetusti sähköistää aika karvaisen turkkisi. Cooper-aikasi parani, sillä olet treenannut aika paljon jahtaamalla Mustaa Barbaaria Afrikassa.

Neitsyt
Jos et halua kuolla itsenäsi, on sinun laskettava korkeushyppyrimaa rutkasti alemmaksi. Muista kuitenkin virustorjunta, se on tärkeää. Vaikka riman laskeminen maantason alapuolelle ei toimisi, muista, että kissat ovat aina tukenasi ja turvanasi.

Vaaka
Salil eka, salil vika! Vietät yöt ja päivät salilla, ja epäkäslihaksesi ovat mursun kokoiset. Haukkasi ovat kasvamassa ja nappaavat kohta viattomia tipuja suoraan orrelta. Pelastusrenkaasi kuitenkin on ja pysyy eikä hylkää sinua talven pakkaspäivinäkään.

Skorpioni
Vaikka Suomen menestys koripallon EM-kisoissa ei johtanutkaan voittoon, ei silti sovi unohtaa uljaasti kajahtavaa ulvontaa ”Susijengi auuuu”! Perusta oma kuviokelluntajengisi ja nimeä se Siilijengiksi. Voitte haastaa vaikkapa kuuluisan AC Hyrylän uppopallossa. Kannatushuutonne kuuluu tietenkin ”Siilijengi möhmöh!”.

Jousimies
#Jousi #osuu #lokakuussa #kohteeseensa #. Hämäännyitkö aihetunnisteista/risuaidoista? Et taida olla ihan ajan hermolla. Liity nyt äkkiä #instagramiin tai vähintään #twitteriin, ettet jäisi aivan kivikaudelle. #Kehitys #kehittyy. #yolo #swag #bosslife #Hyve #parhaattoimittajat #peppi&venla #kuumimmat #hothothot #sexiestjournalists #noläpäl #lol

Venla Lindström

Toisen vuoden opiskelija, jonka harrastuksiin kuuluu tähtien tutkiskelu sekä horoskooppien kirjoittaminen Hyveeseen. Ilmentää korrektimpaa puoltaan lukemalla intohimoisesti Helsingin Sanomia. Ei voisi elää ilman suklaata ja kahvia.