Masentuneet koulunalkuhoroskoopit

Masentuneet koulunalkuhoroskoopit

©Paula Tiitta

Kauris
Kettu vie, koulu on alkanut. Koeta vain kestää. Vaikka ei se kyllä paremmaksi muutukaan. Koeviikko lähestyy ja elämänilo vähenee. Älä vain yritä ryhdistäytyä, sillä negatiivisuus on uusi musta.

Vesimies
Kaverisi hukkuivat jo päättäreinä Häklin monttuun, joten olet ihan yksin koulussa. Kaikki muutkin ihmiset katsovat sinua kieroon, eikä mikään ihme! Näytät nimittäin rupikonnalta, etkä varmasti muutu prinssiksi, vaikka sinua kuinka suudeltaisiin.

Kalat
Kireät siimat katkesivat jo heti alkumetreillä, sillä iso vonkale vei koko virvelisi! Niinpä jäit rannalle ruikuttamaan kuin mikäkin merimursu. Meressä on tunnetusti paljon kalaa, mutta koska tyydyit Tuusulanjärveen, jäi saaliisi olemattomaksi. Noh, ehkä ensi kesänä. Tai sitten ei.

Oinas
Kaamos tulee, oletko valmis? Ai et? No, emme mekään. Ei tässä auta muu kuin masentua. Varaudu pimeisiin ja yksinäisiin iltoihin, sillä seuraa ei sinulle tipu. Tiputkin tosin lähtevät muuttomatkalle etelään. Voi hitsi.

Härkä
Vedä sarvet päähän ja leiki lentäjää! Muista kuitenkin kuivaharjoitella ennen lennolle lähtöä. Muuten ei lentolupaa irtoa! Joudut tarraamaan ohjaussauvoista kahdella kädellä, sillä yksi käsi ei riitä. Yritä ryhdistäytyä ja ottaa itseäsi sarvista kiinni.

Kaksoset
Lihot miljoonia kiloja, sillä suret edelleen tamagotchisi kuolemaa. Suklaahan tunnetusti auttaa suruun. Kuntosalin jäsenkortti saattaisi helpottaa, mutta jääkaapin houkutukset ovat lähempänä. Koulun käytävät tuntuvat ahtailta, sillä mahasi repii maalipinnan seiniltä.

Rapu
Kesälomalla ihastuit ulkomaanmatkalla uuteen kieleen ja jäit suustasi kiinni. Ero Espanjan kuumasta Alejandrosta masentaa. Tavalliset suomalaiset Pekat ja Matit eivät vedä vertoja Espanjan rantaleijonille. Onneksi ravustuskausi on alkanut.

Leijona
Koulu alkaa ja samoin ruotsin opinnot! Kesänloman aikana olet tyylikkäästi vältellyt toista kotimaista kunnon perussuomalaisen tavoin, mutta koulun alkaessa myös siitä tulee loppu. Ihana ruotsinopettajasi Täti Aurinkoinen on varmasti kaivannut sinua yhtä paljon kuin sinä häntä!

Neitsyt
Haluaisit ylläpitää ihanaa kesärusketustasi. Niinpä ostat läheiseen solariumiin tuhannen kerran kanta-asiakkuuden. Rusketuksen sijaan saatkin vain melanooman. Sädehoitojen myötä hiuksesi putoavat päästä, ja lopulta näytät ihan kalpealta hattivatilta.

Vaaka
Unelmiesi ylioppilasjuhlat kariutuvat, sillä hienossa ylioppilaslakissasi on iso reikä. Pyydät tovereitasi teippaamaan reiän jesarilla, mutta he teippaavatkin sinut kattoon. Pääset siis seuraamaan omia ylppäreitäsi Kärpäsen perspektiivistä.

Skorpioni
Olet viime aikoina ollut todella pisteliäällä tuulella, eivätkä toverisi arvosta sitä. Piikittelyssä olisit varmasti maailmanmestari. Onneksi et kuitenkaan ole myrkyllinen. Yleensä nimittäin myrkylliset olennot ovat värikkäitä ja kauniita. Sinä et.

Jousimies
Olet ammuskellut Amorin nuolia koko kesän, mutta jäit silti yksin. Koetit samaa taktiikkaa kuin kalatoverisi, mutta kireiden siimojen sijasta päädyit molskahtaen lammikkoon. Niin siinä aina käy. Monnit tulevat ja pelastavat.

Avatar photo
Peppi Pietarinen

Lukion toisen vuosiluokan kanssa painiva toimittaja, joka on tunnettu merimiessolmuistaan partiossa. Karkkipäivisin tykkää suklaasta. Vannoutunut astronomi ja horoskooppien kirjoittelija. Ikuisiin Youtube- suosikkeihin kuuluu #DancePonyDance !