Kesäiset horoskoopit

Kesäiset horoskoopit

©Paula Tiitta

Kauris
Ensi kesä tuo tullessaan kuumia aaltoja. Ihan kuin vaihdevuodet, huh huh! Kylän coolein jäbä tuo viilennystä, jos olet valmis siihen. Päätät rakentaa majan metsään ja kulutat kaikki rahasi nauloihin. Suosittelemme kuitenkin nukkumista tähtitaivaan alla, jotta rahaa säästyy vaikkapa kuumailmapallolentoon.

Vesimies
Oletpa melkoinen varsieväkala! Kuulut kalojen heimoon, mutta olet eksynyt maalle. Palaa kaltaisiesi joukkoon beachille kesäkuun 14. päivään mennessä tai tapahtuu hirveitä. Muista kuitenkin ettet ole yksin: Arieliltakin puuttuu nykyään pyrstö.

Kalat
Siitepölykausi alkaa olla pahimmillaan, eikä kalannenäsi ole tottua siihen. Paikallinen shamaani osaa kuitenkin loitsia helpotusta, mutta hinta on kova. Joudut ehkä jättämään jokapäiväisen solariumin ja raahautumaan oikeasti rannalle ottamaan aree. Saatat ehkä jopa tavata mieluisia kalatovereita. Ehkä.

Oinas
Kesäsuunnitelmasi vaikuttavat mahtavilta, mutta sitten karu totuus iskee. Ajaudut totaaliseen vararikkoon korjautettuasi mautosi, joka vahingossa päätyi ojaan ja litistyi. Mautosi toimii, mutta diesel maksaa, joten tänä kesänä ei cruisailla. Kissanruokakin maksaa, mikä tarkoittaa sitä, että nälkäiset puumatkaan eivät ole sinusta kiinnostuneet. Päälläsi roikkuu koko kesän musta pilvi, joka seuraa sinua kaikkialle, myös vessaan. Korkeapaineesta ei ole tietoakaan.

Härkä
Kuuma, kuumempi, härkänaaras! Olet onnistunut pääsemään rantakuntoon, rantapallon muoto pukee sinua. Ongelmia tosin saattaa ilmetä rantalentopallossa, jossa sinut sekoitetaan helposti palloon. Sokerin yliannostuksen seurauksena ampiaiset alkavat pöristä ympärilläsi. Varo pistoksia!

Kaksoset
Ny rillataan! Soijanakit ovat tarjouksessa. Hyödynnä tämä ostamalla koko kauppa tyhjäksi ja kutsumalla sitten toverisi grillaamaan. Samalla saunan voi lämmittää poikaa varten. Jos meno käy liian tylsäksi, nauttikaa illan piristykseksi hienostuneesti viiniä tuopista.

Rapu
Festareilla on mahtavaa! Suuntaa tuntosarvesi mahdollisimman monille festareille ja nauti kesästä. Älä unohda myöskään nesteytystä. Vertaile turkulaista ja ilomantsilaista rapu-urosta keskenään ja kutsu vain parempi yksilö rapujuhliisi. Kukkarosi on rantakunnossa, mutta isi maksaa onneksi festariliput.

Leijona
Odotettavissa päättäreille: aurinkoa ja Karhun kahta humalaa. Pudota talviturkkisi Häklin jääkylmään veteen ja nauti elämästä. Seuraavana päivänä et välttämättä tosin nauti niin paljon. Saat onneksi maistaa mitä maukkainta kesäkurpitsaa heti aamutuimaan. ;) Silmäsi menevät mutkalle liiallisista silmäniskuista.

Neitsyt
Osta koira. Keskikaljannoutaja on sinulle sopivin rotuvaihtoehto. Sen sijaan naisten suhteen sinun ei kannata olla niin valikoiva. Ei sillä, että sinulla olisi mitään, mistä valita. Rahalla kuitenkin saa, joten järjestä varainkeruujuhlat.

Vaaka
Terassikausi on nyt avattu! Käy välillä vierailla vesillä kokemassa verkkoja äläkä tyydy pelkästään ”paikalliseen”. Etkö saanut kesätöitä? No, ei se mitään. Onneksi mustikoita poimienkin saat selkäsi yhtä kipeäksi kuin raatamalla raksalla. Rahat voitkin sitten käyttää uuden kylpyhuoneen laatoittamiseen.

Skorpioni
Teroita pistimesi ja lähde metsälle! Pesäkolosi kuhisee riistaa ainakin päättäreiden ajan, mutta muuten siellä saattaakin olla autiota. Kompensoit yksinäisyyttäsi maistelemalla kaikkia kaupan jätskimakuja. Onneksi lihavat ovat leppoisia. Lompakkosi ei ikävä kyllä pyöristy samaa tahtia kuin sinä.

Jousimies
Vietä koko kesä harjoittelemalla solmuja. Uusilla taidoillasi saat syksyn tullen lassottua nahkelalaiset sonnit. Eräjorman taidoistasi voi myös olla hyötyä partiolaisten lumoamisessa. Partiolaiset ovat kuitenkin nopealiikkeisiä, joten ole aina valmiina. ;)

Avatar photo
Peppi Pietarinen

Lukion toisen vuosiluokan kanssa painiva toimittaja, joka on tunnettu merimiessolmuistaan partiossa. Karkkipäivisin tykkää suklaasta. Vannoutunut astronomi ja horoskooppien kirjoittelija. Ikuisiin Youtube- suosikkeihin kuuluu #DancePonyDance !