Kupliva keväthoroskooppi

Kupliva keväthoroskooppi

©Paula Tiitta

Kauris
Innostut tutkimaan luonnontiedepäivänä Heurekassa aivoja ja jäät paluubussista. Älä hyväksy vantaalaisilta apua varsinkaan niinä yön pimeinä tunteina, kun hortoilet Heurekasta kotiin.

Rakkaus:
Aamulla löydät itsesi Uudenmaan Turusta, Korsosta, jonkun kummallisen tyypin luota. Kuinka tässä näin pääsi käymään?
Vesimies
Kutsu kaverit kylään ja viettäkää yhdessä viikonloppua. Toisaalta kaamea kankkunen saattaa vaivata aamulla… Ongelmat eivät lopu tähän, sillä sulaneet lumet paljastavat rehottavan puutarhasi. Pitäisikö karsia kasvustoa?

Rakkaus:
Palkkaat puutarhurin, joka paljastuukin melkoiseksi silmän iloksi.
Kalat
Yksinäinen susi kuvaa rakkauselämääsi hyvin tällä hetkellä. Vaikka oletkin melekonen sonni, jäävät naudat laitumelle.
Rakkaus:
Irtosuhteet Lahdessa eivät kuitenkaan ole kannattava vaihtoehto.
Oinas
Ota ihmeessä ensi kuun tavoitteeksi kohdella muita paremmin. Niin metsä vastaa, kuin sinne huutaa. Karman lain mukaisesti saat ämpärillisen sillejä päähäsi vappuna, jos jatkat samaan malliin.

Rakkaus:
Sillien haju houkuttelee korkeintaan lokkeja paikalle.
Härkä
On aika ottaa mopo talviteloilta ja alkaa taas valloittaa Tuusulan valtaväyliä. Muista kuitenkin, että poliisi pamputtaa; varo sakkoja!
Rakkaus:
Ruoho ei ole vihreämpää aidan toisella puolella. Pysy vaan omalla pellollasi, kuten Nahkelalaiset farmarit tapaavat sanoa.
Kaksoset
Älä tuhoa viimeistäkin aivosoluasi (kyllä, se on vieläkin tallessa) vappubileiden jatkoilla. Tarvitset sitä vielä viimeisellä koeviikolla ennen kesälomaa. Päättäreillä voit laulaa sille suvivirren ja sanoa hyvästit ;)

Rakkaus:
Peltojen karju kävelee vastaan. Älä anna lannanhajun ja hatusta sojottavan nurminadan hämätä; tässä saattaa olla tulevaisuutesi uros! Pienellä stailauksella tämän uroksen kanssa kehtaa ehkä näyttäytyä muuallakin kuin Nahkelassa.
Rapu
Ravustuskausi on aluillaan! Tartu tilaisuuteen, sillä ravustajat käyvät nyt kuumana. Rapumertoja satelee ympärillesi, mutta Mertarannat jäävät rannalle ruikuttamaan.
Rakkaus:
Viikonlopun rapujuhlissa kohtaat pitkästä aikaa hyvän ystäväsi Yrjön. Pitkän juttutuokionne jälkeen olet vakuuttunut siitä, että sinun tulevaisuutesi on mormoniyhteisössä.
Leijona
Leijonajonneilulle on nyt tultava loppu. Sen sijaan jääkiekkojonneilu on kauden uusi trendi, kokeile sinäkin.
Rakkaus:
Saat inspiraatiota Jonne Aaronin sanoituksista, jonka avulla löydät itsestäsi täysin uusia jonnepuolia. ES-ostoksilla tapaat unelmiesi jonnetypykän ja jaatte suloisesti eeässänne.
Neitsyt
Nyt kun korot ovat eurokriisin takia matalalla, on aika ostaa hieno loft-asunto Helsingin keskustasta. Siellä voit sitten viettää eläkepäiviäsi kymmenien kissojen ympäröimänä. Mikä loistava tulevaisuus!

Rakkaus:
Vaikka ystäväsi ja sukulaisesi hylkäävät, ovat kissat aina tukenasi.
Vaaka
Kaikki muut ovat päättäneet päästä rantakuntoon kesäksi, mutta sinua ei voisi vähempää kiinnostaa. Ihmisethän rakastuvat luonteeseen eivätkä ulkonäköön, vai miten se meni? Sinuna alkaisin siis pumpata rautaa oikein olan takaa.

Rakkaus:
Kun vatsalihakset alkavat pilkottaa, huomaat katseiden alkavan kääntyä. Muista, että nöyryys on aina plussaa.
Skorpioni
Pitkän piirityksen jälkeen olet päätynyt ihastuksesi kanssa kahville. Naamasi on punainen kuin ketsuppipurkki ja ihastuksesi pakenee paikalta. Käy hakemassa kaupasta suklaata ja varaa aika lääkärille punastelun hoitoon.

Rakkaus:
Ihastuksesi palaa seuraavana päivänä ja pyytää anteeksi pakenemistaan. Päädytte uudestaan kahville, mutta huomaat ihastuksessasi uusia puolia: hän nimittäin röhkii nauraessaan – ja äänekkäästi. Onkohan vaan possumies se oikea?
Jousimies
Olet ollut koko viikon mahdottomissa bilefiiliksissä ja perjantai koittaa vihdoin! Ilta meneekin sitten tosi sumuisissa tunnelmissa ohi ja kuulet seuraavana aamuna kaikki typerät tekosi. Naapurisi eivät varmasti muista sinua joulukortilla herätettyäsi heidät äänekkäällä Gagnam Style -tanssilla kolmelta aamuyöstä…

Rakkaus:
Mitä tuli tehtyä? En minä tiedä, siksi kysyinkin sinulta. Kaikki lisääntymiskelpoiset yksilöt olet kuitenkin onnistunut karkoittamaan kymmenen kilometrin säteeltä töppäyksilläsi, se on varma.

Avatar photo
Peppi Pietarinen

Lukion toisen vuosiluokan kanssa painiva toimittaja, joka on tunnettu merimiessolmuistaan partiossa. Karkkipäivisin tykkää suklaasta. Vannoutunut astronomi ja horoskooppien kirjoittelija. Ikuisiin Youtube- suosikkeihin kuuluu #DancePonyDance !