Lopputalven horoskooppi

Lopputalven horoskooppi

©Paula Tiitta

Kauris
Sisälläsi kiehuu. Olet täynnä energiaa muttet osaa käyttää sitä mihinkään hyödylliseen. Tämän takia varsinkin läheisesi joutuvat kestämään rajujakin tunteenpurkauksia. Yritä kanavoida yli äyräiden tulvivat voimavarasi fyysiseen urheilulajiin. Käy salilla, aloita nyrkkeily tai kokeile crossfittiä. Näin palasi kasvaa ja sinun on paljon helpompi kontrolloida tunteitasi. Uusi, urheilullinen ulkomuotosi herättää huomiota juuri toivomallasi tavalla.

Vesimies
Elämässä ei ole voittajia, on vain selviytyjiä. Muista tämä neuvo, kun vastoinkäymiset hidastavat matkaasi kohti unelmiasi ja sinusta tuntuu, kuin käsijarru olisi unohtunut päälle. Jos pääset maaliviivan yli tänä keväänä, on tulevaisuudelta odotettavissa helppoja voittoja. Yritä raahautua eteenpäin viimeisillä voimillasi, sillä kesäaikaan siirtymiseen ei ole enää montaa viikkoa.

Kalat
Vuoden vaihteen jälkeen kaikki on sujunut kuin tanssi. Elämä rullaa ja niin päin pois. Olet kuitenkin unohtanut erään sinulle tärkeän ihmisen ahdingon, mikä kostautuu sinulle pian, ellet tee asialle heti jotakin. Kukaan ei nimittäin tykkää ystävästä, joka paistattelee omassa hyvänolontunteessaan, kun itsellä menee huonosti.

Oinas
Alat pikkuhiljaa kyllästyä jatkuvaan pakkaseen. Kaipaat kevättä, aurinkoa ja lämpöä, joten lähdet viikonloppulomalle etelään parhaan ystäväsi kanssa. Koko vuoden säästöt palavat muutamassa päivässä niin kuin kasvosikin. Keräät kateellisia katseita rusketusrajoillasi viimeisen jakson liikuntatuntien uintikerroilla. Harmiksesi poikien liikuntaryhmä ei ole hallissa samaan aikaan, joten et voi tehdä vaikutusta ihastukseesikin.

Härkä
Kesätyön saaminen tuntuu mahdottomalta ajatukselta. Sitä se varmasti onkin, jos yhtäkään hakemusta ei ole vielä lähetetty. Ota itseäsi niskasta kiinni ja ryhdy tosissasi työnhakuun. Uurastuksesi palkitaan loppukesällä, kun voit viedä deittisi ravintolaan syömään, eikä sinun tarvitse teeskennellä lompakon unohtaneen kotiin.

Kaksoset
Vaikka tiet ovat päivisin jo sulia, on pakkasaamuisin vielä liukasta. Mieti siis kaksi kertaa, ennen kuin kaivat kevarisi tallista käyttöön ensimmäistä kertaa tänä vuonna. Muutaman päivän odotus palkitaan, sillä vältät kohtalokkaan onnettomuuden etkä joudu kulkemaan koko loppukevättä kepeillä. Äidin taksi on aina varteenotettava vaihtoehto pyöräilemiselle.

Rapu
Kun villapaita ei ole riittänyt suojaamaan koulun hyytävää ilmastoa vastaan, olet kasvattanut itsellesi ihonalaisen lämpökerroksen. Nyt siitä on kuitenkin aika päästä eroon, sillä kevät on tulossa, etkä voi enää verhoutua vaatevuoren alle. Vältä kavereiden tarjoamia houkutuksia, aloita uusi liikuntaharrastus ja tiedosta, että kahvikoneen WienerCaféssa on 98.8 kaloria.

Leijona
Osallistu kilpailuun, jossa kykysi joutuvat todelliseen koetukseen. Alun hankaluuksien jälkeen sinulle tarjotaan apua yllättävältä taholta ja saavutat todellisen flow-tilan. Opit itsestäsi samalla jotakin uutta ja, mikä parasta, niität menestystä ja palkintoja. Kaikkein suurimman tyydytyksen saat kuitenkin siitä, että sait kerrankin jotakin aikaan ja teit loppuun kunnialla sen, minkä aloitit.

Neitsyt
Pitkäaikainen suhteesi joutuu koetukselle, kun kullastasi paljastuu puoli, joka ei olisi voinut olla totta pahimmissa painajaisissasikaan. Se saa sinut raivon valtaan. Malta kuitenkin mielesi ja punnitse tarkkaan kumppanisi hyviä ja huonoja puolia. Jos pystyt hyväksymään tämän virheen, on suhteellanne odotettavissa roihuava kevät. Mikäli listaltasi löytyy kuitenkin enemmän miinuksia kuin plussia, on aika hyväksyä tosiasiat ja valmistautua kesäheilan etsimiseen.

Vaaka
Olet pähkäillyt tulevaisuuttasi aivan liikaa. Opo on tullut hulluksi jatkuvista vierailuistasi ja kurssivalintasi muuttuvat useammin kuin jotkut pojat vaihtavat alusvaatteitaan. Relaa välillä ja anna huomisen tuoda vastaukset tullessaan. Mihin muka valmiissa maailmassa olisi kiire?

Skorpioni
Tilisi on tyhjä, mutta saitpahan jotakin odottamisen arvoista piristämään matelevaa kevättä. Kesällä on luvassa Summer Uppia, Weekendiä, keikkoja ja armotonta biletystä. Paiski nyt kovasti töitä koko loppulukuvuosi, niin voit hyvällä omalla tunnolla viettää kesällä laatuaikaa kamujesi kanssa. Varaudu siihen, että vanhempasi käyttäytyvät seuraavat kuukaudet kuin ääliöt, mutta yritä ymmärtää ja anna heille aikaa tottua ajatukseen, että alat viimein ottaa kaiken irti omasta elämästäsi.

Jousimies
Kuukauden neljännet kotibileet on syytä jättää väliin, sillä kaverisi heittää siellä juoman päällesi ja joudut yleisen pilkan kohteeksi typerän käytöksesi vuoksi. Neljä on muutenkin huonon onnen numero sinulle; kaikki etuutesi perutaan, kun viet kotiin koeviikon jälkeen neljä nelosta, mikä johtaa valmistumisesi siirtymiseen neljännelle vuodelle.

Avatar photo
Paula Tiitta

Pitkän linjan lukiolainen, maailmanmatkaaja, 24/7 voimistelija. Hikipinko, jonka koulumenestyksen salaisuutena on tunneilla nukahtelu. Toimii tätä nykyä Hyveen kieliopillisena päätoimittajana, vaikka välillä pilkut vilisevätkin silmissä ja senat menevät sakaisin.