Rakkaushoroskooppi

Rakkaushoroskooppi

©Paula Tiitta

Kauris
Rakkautta piisaa joka tuutista,
NYT ON SUKKA IRTI!

 

Vesimies
Ei rakkautta tässä kuussa.
Ei rakkautta ensi kuussa.
Ei rakkautta koko kesänä.
Mitä jos miettisit ensi vuonna uudestaan?

 

Kalat
On totuus ja rakkaus raukkoja varten vaan tähdet ja galaxit kuningatarten.
Lakkaa haaveilemasta elämäsi rakkaudesta, panosta mielummin vallan ja mammonan hamstraamiseen.

 

Oinas
Elämäsi rakkaus kävelee vastaan siellä,
missä vähiten sitä odotat.
Nyt siis sienimetsälle tai pitsinnypläyskurssille.

 

Härkä
Eikö ystävänpäivänä onnistanut ja jäit ilman deittiä? Muista, että ystävänpäivä on vain yksi päivä 365 päivästä, joten todennäköisyytesi saada seuralainen oli 1/365 eli 0,00274%. Ehkäpä muista 364:sta päivästä jonain onni potkaisee sinuakin, joten ole valmiina potkaisemaan takaisin ja lujaa!

 

Kaksoset
Vaikka olet pyrkiny vähentämään, niin ei vähene.
Ehkä ensi kerralla löydät sen baarin seksikkäimmän jäbän/typyn.

 

Rapu
Lakkaa haaveilemasta poika,
ei Roomaakaan rakennettu päivässä.

 

Leijona
Onhan kalastusluvat kunnossa, sillä nyt luvassa on sellaista kalastelemista, että kahden kilon siikakin kääntyisi haudassaan, kun kuulisi tulevasta! Muista kuitenkin laskea verkot pintaa syvemmälle, sillä pinnan alta voi löytyä vaikka minkälaisia pohjamudissa eläneitä valioyksilöitä, joiden saalistamista et varmasti kadu!

 

Neitsyt
Miksi tyytyä yhteen, kun voi saada kaksi?
Hanki kaksi kumppania, niin toisen jättäessä et jää yksin!

 

Vaaka
Eikö viimekertainen iskuyritys onnistanut? Kokeile ensi kerralla seuraavia repliikkejä: ”Silmäsi ovat kuin tähdet; ei yhtä kirkkaat, mutta yhtä kaukana toisistaan” tai  ”No, olen nyt tässä, enää ei tarvitse odottaa” ja iskuyrityksen kohde on sinun!

 

Skorpioni
Rakkaus on sokea. Ainakin skorpioneille tänä vuonna. Unohda ennakkovaatimuksesi ihannekumppanistasi, sillä erilaisuus saattaa yllättää. Älä anna ulkokuoren hämätä, kukkivathan perunatkin. Lähde sokkotreffeille ja saatat sokaistua.

 

Jousimies
Unelmiesi prinssi valkoisella ratsullaan on saapunut. Amorin nuoli on osunut ja uponnut. Älä ajattele kaksimielisesti. Jousimies porskuttaa niin töissä kuin rakkausrintamallakin. Nauti kevään kuumuudesta ja rakkauden huumasta täysin siemauksin.

Avatar photo
Noora Jussila

Viimeistä vuottaan lukiota käyvä toimittaja, joka on pahasti koukussa Robert’s Coffeen jääteehen.