Vuosihoroskooppi 2013

Vuosihoroskooppi 2013

©Paula Tiitta

Kauris
Uusi vuosi, uudet kujeet. Epätavallisesta taidostasi on yllättävää hyötyä; teet sillä rahaa! Muista kehittää sitä eteenpäin… Hiihtolomalla kohtaat laskettelurinteiden kuumimman kauriin. After Ski -bileissä voi meno yltyä kuumottavaksi. Soijaa pukkaa, soijaa pukkaa!
Työ:
Töitä hakiessasi älä tällä kertaa kehu itseäsi maasta taivaisiin ja sitten kerro olevasi vaatimaton luonne.
Raha:
Jos edeltävän vinkin seurauksena onnistut saamaan työpaikan, josta saa rahaa, älä tuhlaa kaikkea heti! Säästä tulevaa festarikesää varten.
Rakkaus:
After Ski – bileiden kauris olikin ehkä floppi, mutta älä menetä toivoasi, vielä on monta rinnettä koluamatta!
Onnenpäivänäsi meteoriitti tippuu viiden sentin päähän mopostasi eikä kolhi sitä.

 

Vesimies
Sinusta tuntuu, että olet tänä vuonna kiireisempi kuin koskaan. Muista kuitenkin hengähtää, niin voit antaa muillekin enemmän! Hiihtolomaristeilyllä villiinnyt Tax Free -myymälässä  ja tuhlaat kaikki joululahjarahasi Tallink-avaimenperiin ja kanihattuihin.

Työ:
Muista saapua työhaastatteluun ajoissa, kukaan ei tykkää myöhästelevistä junteista. Jätä myös tekosyyt kotiin.
Raha:
Aijai, välipäivien alennusmyynneissä hupenivat kaikki rahasi. Kannattiko ostaa kolme erilaista OnePieceä? Nyt joudut viettämään todellista opiskelijan elämää seuraavaan kuukausirahaan asti.
Rakkaus:
Kiireiltäsi et ehkä huomaa salaisia ihailijoitasi. Avaa silmäsi ja nenäsi!
Onnenpäivänäsi ostat Otrivin-nenäsumutteen läheisestä apteekista.

 


Kalat
Järvet ovat jäässä, mutta onneksi avantouinti on keksitty! Kaiva räpylät esiin ja mene polskuttelemaan Tuusulanjärven meduusojen ja hyhmäisten kalojen sekaan. Kesän tullessa alkaa kalastelu, ovathan madot jo valmiina? Kireitä siimoja!
Työ:
Oletko harkinnut kalastajan uraa? Syvissä vesissä uiskentelee melkoisia vonkaleita.
Raha:
Kalan kilohinta on nyt huipussaan! Hyödynnä tämä ja estä orastava rahapula.
Rakkaus:
Tämä vuosi tulee olemaan kalantäyteinen, hukut suomuihin!
Onnenpäivänäsi joku heittää sinulle pelastusrenkaan – tartu siihen!

 


Oinas
Uusi vuosi tuo mukanaan myrskyjä. Älä kuitenkaan tule merisairaaksi, vaan surffaa tsunamin päällä. Monsuunisade kastelee sinut niin pahasti, että edes edessä häämöttävä kesä ei sinua kuivaa. Leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä!
Työ:
Kannattaako edes yrittää?
Raha:
Tänä vuonna edes Matti ei viihdy kukkarossasi.
Rakkaus:
Mitä se on?
Onnenpäiväsi: – sellaista ei ole.

 

Härkä
Sinusta tuntuu, että hukut töihin. Joskus on hyvä jättää arjen kiireet ja mennä vaikkapa mökille nukkumaan viikonlopuksi. Rentouttavan viikonlopun jälkeen olet kuin uudestisyntynyt feenikslintu. Kevät sytyttää siipesi tuleen, hillitse kuitenkin välillä sisäistä näätääsi.
Työ:
Olet ottanut liikaa vastuuta koulussa, oikea johtaja osaa delegoida hommansa. Siitä vain tossuttamaan muita! (Huomaa Skorpionin tossuttamismahdollisuus…)
Raha:
Young money, cash money.
Rakkaus:
Sisäinen näätäsi saattakin paljastua puumaksi! Kuuntelen Stigin Puumaa mä metsästän, ja saatat löytää inspiraation seuraavalle metsästysretkelle.
Onnenpäivänäsi löydät nuoremman lumikon loppu vuoden kumppaniksi.

 

Kaksoset
Vuodenvaihde tuo mukanaan uudenlaista vastuuta. Oletkohan haukannut liian ison kakunpalasen purtavaksi? Vastuu tuo mukanaan uudenlaisen säärintaman: It’s raining men! Bailaa sydämesi pohjasta eroottisen esijoraajan ja Weathergirlsin tahtiin.
Työ:
Alat panostamaan koulussa, ja huomaat, ettei matematiikka olekkaan niin työlästä. Älä kuitenkaan nörttiydy täysin matikan lisätehtävien parissa, vaan muista myös bailata.
Raha:
Pappa betalar.
Rakkaus:
Tarjoat drinkin eroottiselle esijoraajalle, mutta onko hän unelmiesi mies? Minä voin kertoa, ei ole.
Onnenpäivänäsi koet valaistuksen ja käännyt buddhalaiseksi.

 

Rapu
Koulunkäynti ei taida kamalasti kiinnostaa? Nyt on aika ottaa itseäsi niskasta kiinni: ajattele tulevaisuuttasi, niin saat varmasti uutta puhtia koulutyöhön! Vaikka lasket jo tunteja kesäloman alkuun, älä kävele onnesi ohi koulussa. Tämä ihana oinas saa saksesi naksumaan.
Työ:
Opiskelumotivaatiosi on kadonnut kokonaan. Älä silti häiritse muiden työskentelyä, vaan piirtele fysiikanvihkoosi vaikka meritähtiä.
Raha:
Olet säästänyt festarikesää varten, mutta syökö inflaatio säästöjäsi? Sijoita mieluummin vaikka Nokian osakkeisiin.
Rakkaus:
Saksesi naksuvat useammallekin oinaalle tänä vuonna, mutta onko kukaan heistä se oikea?
Epäonnenpäivänäsi sotkeennut saksiisi, ja oinaat kaikkoavat.

 

Leijona
Näet mielenkiintoisen unen, joka tulee osittain toteutumaan. Uniesi unelmamies sattuukin olemaan pettymykseksesi turkulainen. Varaudu mielenvikaiseen läppändeerukseen sekä järkyttävään murteeseen.

Työ:
Älä aloita kesätyöhaastatteluun mennessäsi heti flirttailemaan tulevalle pomollesi, kaikki eivät ole ehkä yhtä avoimia kuin sinä!
Raha:
Rahasi hupenevat, kun viet turkulaista ravintoloihin.
Rakkaus:
Onko tämä kyseinen turkulainen todella arvoisesi?
Onnenpäivänäsi pääset eroon turkulaisista, ja löydät kotiseuturakkautesi uudestaan.

 

Neitsyt
Kotibileiden mystinen komistus tekee houkuttelevan tarjouksen pikkutunneilla. Harkitse tarkkaan, mistä olet valmis luopumaan, sillä et tule saamaan sitä takaisin! Varo ikäviä yllätyksiä, ja muista: ei namia ilman kumia!

Työ:
Olet tähän mennessä ratsastanut pelkällä kauniilla ulkonäölläsi, mutta epäonniostuneen kauneusleikkauksen jälkeen joudut harkitsemaan jotakin muuta.
Raha:
Mystinen komistus vie sinua ulos – hänen piikkiinsä, ninnannunnan. Säästät rahojasi.
Rakkaus:
Mystinen komistus vaikuttaa unelmiesi mieheltä. Vaan onko hän sitä?
Epäonnenpäivänäsi saat mysteerimieheltäsi ikävän yllätyksen – suosittelen lääkäriin menoa.

 

Vaaka
Oletko aloittanut jo kesätöiden etsimisen? Saat varmasti töitä, sillä sinulla on juuri sellaisia taitoja, joita työnantajat etsivät, vinkvink. Älä kuitenkaan alennu ihan mihin tahansa työhön. Käytät ansaitsemasi rahat Twilight -seinäjulisteiden hamstraamiseen!
Työ:
Onnistut löytämään kunniallisen työpaikan. Jihuu!
Raha:
Robert Pattinson ottaa sinuun yhteyttä, sillä olet erehtynyt ostamaan kolme rekka-autollista julisteita. Hän haluaa auttaa sinua tarjoamalla yhden julisteen ilmaiseksi. Kulutit silti ketusti liikaa rahaa.
Rakkaus:
Näet kaiken vaaleanpunaisten lasien läpi juteltuasi Pattinsonin kanssa. Kaukosuhde ei kuitenkaan toimi, ja mustasukkainen Kristen Stewart uhkaa suhdettanne.
Epäonnenpäivänäsi Pattinson pyytää sinua lopettamaan häirikköpuhelut.

 

Skorpioni
Oletko vaarassa joutua vuoden tossuveikoksi? Älä anna kaikkien tossuttaa itseäsi, mutta muista silti, että äiti on aina oikeassa! Yllätä äitisi kokkaamalla viiden tähden illallinen, ja yritä tällä kertaa olla polttamatta riisiä pohjaan.

Työ:
Äiti käskee tekemään kotitöitä.
Raha:
Äiti korottaa viikkorahasi viiteen euroon, koska olet ollut niin ahkera.
Rakkaus:
Äiti <3
Onnenpäivänäsi et polta riisiä pohjaan!

 

Jousimies
Vaikka kaikki tuntuisi menevän metsään, muista, että positiivinen asenne kantaa pitkälle! Korvavalot eivät ehkä auttaneet masennukseen, mutta koita sen sijaan Gangnam Style -bileitä ja D-vitamiinia.

Työ:
Koeviikko menee päin honkia. Reputit kaikki kurssit. Mutta suunta voi olla tästä vain ylöspäin!
Raha:
Kulutit kaikki rahasi kalliisiin korvavaloihin. Hitsi!
Rakkaus:
Löydät eteläkorealaisen rakkauden PSY:n fanisivuilta. Kaukosuhteenne kukoistaa!
Onnenpäivänäsi varaat lentoliput Etelä-Koreaan. Näillä mennään!

Avatar photo
Peppi Pietarinen

Lukion toisen vuosiluokan kanssa painiva toimittaja, joka on tunnettu merimiessolmuistaan partiossa. Karkkipäivisin tykkää suklaasta. Vannoutunut astronomi ja horoskooppien kirjoittelija. Ikuisiin Youtube- suosikkeihin kuuluu #DancePonyDance !