Jouluiset horoskoopit

Jouluiset horoskoopit

©Paula Tiitta

Kauris
Älä ota turhaa stressiä asioista, joiden tiedät kuitenkin järjestyvän. Saat jouluna lahjaksi jotain, mikä todella yllättää sinut! Vuoden 2013 alku on täynnä erilaisia tunteita ja tapahtumia.

Vesimies
Varaudu! Vajaan kahden viikon loma ei taida ihan riittää sinulle, olet vielä ihan lomatunnelmissa koulun jo alettua. Pidä huoli, etteivät päässäsi soivat joululaulut vaikuta tuntiaktiivisuuteesi negatiivisesti.


Kalat
Ajatuksesi seikkailevat etsien nurkkaa pyöreästä huoneesta. Joulu on lempiaikaasi, mutta varo ärsyttämästä muita ylenpaattisella intoilullasi!


Oinas
Joululahjojen ostaminen stressaa, etkä ole varma, kenelle ostat lahjan. Sovi ystäviesi kanssa lahjojen ostamisesta ja muista, että myös kivalla joulukortilla voi muistaa kaveria.

Härkä
Oletko odottanut ulkojäitä? Niitä ei tarvitse kauaa enää odotella! Talvi on vasta pääsemässä vauhtiin, mutta muista pitää itsesi lämpimänä, ettei flunssa pääse yllättämään.

Kaksoset
Inhoat talven kylmyyttä, ja sen huomaa! Älä valita turhia, talvi kestää aikansa, ennen kuin kesä taas pääsee valloilleen. Ulkoa tullessa on ihanaa juoda vaikka kuppi lämmintä kaakaota tai glögiä. Muista pitää positiivisuus yllä!

Rapu
Sinä et helpolla päästä kaamosmasennusta valloilleen, hyvä! Yritä tartuttaa iloisuutesi valloittavalla hymylläsi myös niihin, jotka tuntuvat masentuvan kylmästä ja pimeästä.

Leijona
Odotat innolla joulua ja sitä, mitä joulupukki tuo tullessaan. Älä kuitenkaan jätä läheisiäsi lahjatta, vaan keksi vanhemmillesi tai sisaruksillesi jotain, mikä voisi yllättää heidät täysin!

Neitsyt
Onko viime uutenavuotena tehty lupaus jäänyt kokonaan unholaan, tai kokonaan toteuttamatta? Aseta itsellesi tavoitteita vuodelle 2013, esimerkiksi lupausten pitäminen, myös itselle, on hyvä lähtökohta!

Vaaka
2. jakso ei tainnut mennä ihan odotusten mukaan. Panostuksesi taisi jäädä hieman viimetippaan, ja se näkyy arvosanoissasi, jotka eivät kaikki vastanneet ihan tasoasi! Muista keskittyä olennaiseen, älä laita koulua läskiksi, mutta muista silti, että ystävät ja harrastukset ovat älyttömän hyvä vastapaino koululle.

Skorpioni
Pankkitilisi hurahtaa lahjaostoksistasi! Ostat eräälle ystävällesi lahjan, mutta hän ei osta sinulle. Kiusallistahan se on, mutta se ei silti tarkoita, ettei kyseinen henkilö välittäisi sinusta! Muista, että välittämistä voi osoittaa muulloinkin kuin jouluna antamalla lahjoja.

Jousimies
Kaamosmasennus. Älä alistu sille! Olet jo hyvin lähellä vaipua talviunille muumien kanssa, mutta anna lämpimien ajatusten lämmittää sisäistä olemustasi. Älä pura masennustasi vihana muita kohtaaan, vaan mene ulos ystäviesi kanssa tai pitäkää vaikka leffailtoja aina kun mahdollista. Ihan turha angstata yksin kotona, kun voisi olla positiivisellakin tuulella!  

Avatar photo
Anna Varonen

Sosiaalinen ja helposti nauratettavissa oleva, lukion ensimmäistä vuotta käyvä toimittaja, joka tykkää tanssia ja syödä. Samaan aikaan. Ei tosin tee niin kovin usein.