Syksyn hyytävät horoskoopit

Syksyn hyytävät horoskoopit

©Paula Tiitta

Talvi kolkuttelee ovella, ja luonto muuttaa muotoaan nopeaan tahtiin. Myös taivaalla tapahtuu. Taivaankappaleet kuten aurinko, kuu ja planeetat vaihtavat paikkaa tiuhaan tahtiin eläinradan merkkeihin ja sijainteihin nähden. Planeettojen väliset aspektit ovat muuttuneet hurjasti. Se merkitsee suuria muutoksia horoskooppien kohtaloissa. Lue omasi ja tee muutos elämässäsi.

Kauris
Syksyn pimeät päivät ovat masentavaa aikaa sinulle. Kaikki tuntuu menevän mönkään, eikä positiivisia puolia löydy paljon. Käy ostamassa isoin jäätelötötterö, minkä kaupasta löydät, ja syö se. Ensimmäinen askel positiivisempaan elämään on alkanut.

Tärkein päiväsi on 23. marraskuuta; pue paita väärinpäin kokeeseen, niin vältät uusinnan.

Vesimies
Olet tullut riippuvaiseksi uudesta älypuhelimestasi. Sinulla on aina kännykkä kourassasi ja olet paikalla, mutta et läsnä. Huomaatko ollenkaan, mitä ruudun ulkopuolella tapahtuu? Viskaa nyt kännykkä sivuun ja ota kontaktia ystäviisi muutenkin kuin virtuaalisesti, aito hymy ilahduttaa enemmän kuin hymiö näytöllä.

Tärkein päiväsi on 16. marraskuuta; pidä katse maassa ja löydä aarre. 


Kalat
Olet ainainen haaveilija ja unohdut uneksimaan pitkiksi toveiksi. Ota itseäsi niskasta kiinni, rohkaise mielesi ja tee se, mitä olet jo pitkään halunnut tehdä.

Tärkein päiväsi on 21. marraskuuta; mikään ei ole mukavampi tapa ilahduttaa mummoa, kuin puhelu pitkästä aikaan.


Oinas
Olet tottunut olemaan menossa mukana ja huomion keskipisteenä. Saat suuren tehtävän, eikä kaikki suju niin kuin haluaisit. Vältä hermostumasta ja stressaantumasta.  Vaikka välillä näetkin punaista, älä tee mitään varomatonta. Rauhallinen ja varma työsi palkitaan.

Tärkein päiväsi on 21. marraskuuta; saat vaihtelua arkeen menemällä taksilla kouluun.

Härkä
Jokin, johon olet pitkään säästänyt rahaa uhkaa kadota ulottuviltasi. Et kai tahdo, että vuosien uurastus ja säästöt valuvat hukkaan kuin hiekka sormien välistä? Siispä vauhdilla ostoksille!

Tärkein päiväsi on 10. marraskuuta; posti tuo vavisuttavia, mutta odotettuja uutisia.

Kaksoset
Moni kakku päältä kaunis mutta… pinnallisuus on aina ollut heikkoutesi. Nyt saat kokea sen kantapään kautta, kun jokin sinulle tärkeä asia osoittautuukin aivan joksikin muuksi, kuin olet kuvitellut. Anna tilaisuus uudelle, sellaiselle johon et aluksi uskoisi. Yllätyt positiivisesti.

Tärkein päiväsi on 19. marraskuuta; mene ostamaan joulukalenteri, ennen kuin ne loppuvat kaupoista.

Rapu
Olet ollut syksyn mittaan alakuloinen ja epävarma itsestäsi. Tunteet ovat olleet pinnassa useaankin otteeseen. Lähiaikoina ihailemasi ihminen osoittaa sinulle, että myös sinä olet ihailemisen arvoinen. Nosta suunpielet ylös, usko itseesi ja anna elämälle mahdollisuus.

Tärkein päiväsi on 30. marraskuuta; vanhuksen viisas neuvo sisältää totuuden jyvän.

Leijona

Olet vihdoin löytänyt vahvuutesi ja huomannut olevasi erityisen hyvä jossakin. Muista, että et ole täydellinen ja opi huomaamaan myös virheesi. Muuten saatat lähitulevaisuudessa pudota kovaa ja korkealta.

Tärkein päiväsi on 14. marraskuuta; pieni matka johtaa taianomaisiin kommelluksiin.

Neitsyt

Eräs ihminen menneisyydestä kummittelee mielessäsi. Et saa häntä mielestäsi, ja siksi sinulla on kaksi vaihtoehtoa; sovi riidat tai unohda hänet.

Tärkein päiväsi on 20. marraskuuta; luvassa on uusia alkuja.

Vaaka

Syksy on ollut vauhdikasta ja mukavaa aikaa sinulle. Matkasi on ollut joutuisaa ja leppoisaa.  Kuitenkin pian saavut suureen risteykseen vailla neuvoja suunnasta. Päätös on vaikea, mutta varo tekemästä valintaasi sosiaalisen paineen ohjaamana.

Tärkein päiväsi on 7. marraskuuta; minuuttiaikataulun pettäminen voikin olla positiivinen juttu.

Skorpioni

Sinua loukataan syvästi. Älä anna kostonhimolle valtaa, vaan pyri sopimaan asiat puhumalla ja antamaan anteeksi.

Tärkein päiväsi 17. marraskuuta; avaa TV2 kello 17:17 ja ota opiksesi.

Jousimies

Olet optimistinen ja antelias. Saat pian oppia kantapään kautta, että maailma ei olekaan niin mustavalkoinen, kuin luulet. Älä kuitenkaan luovu hyvistä piirteistäsi, vaan ole ensikerralla tarkempi.

Tärkein päiväsi 15. marraskuuta; ystäväsi koiralla on sinulle tärkeää asiaa.

Avatar photo
Johanna Ikonen

Viimeistä vuottaan lukiossa ahkeroiva tyttö, joka omistaa tyhmän koiran, pelkää hämähäkkejä, haluaisi pelastaa maailman, rakastaa jalkapalloa ja fanittaa Solsidania. Toisin sanoen melko normaali tyyppi.