Lapsuudesta tuttu sankariperhe tekee paluun

Lapsuudesta tuttu sankariperhe tekee paluun

kuva: Disney/Pixar

Disneyn ja Pixarin tuottama Ihmeperhe sai viimeinkin menestyneelle elokuvalleen jatko-osansa, jota odoteltiin melkein 14 vuotta. Ihmeperhe 2 oli erittäin puhuttu aihe keväällä 2015 elokuvan tuottajan ja käsikirjoittajan Brad Birdin vahvistettua tiedon, että hän aikoo seuraavaksi työkseen ottaa Ihmeperhe 2 -elokuvan. Elokuvasta alettiin puhua maailmanlaajuisasti sen saavuttua Yhdysvalloissa elokuvateattereihin 15. kesäkuuta.

Ihmeperhe 2 kertoo viisihenkisestä perheestä, jolla on monenlaisia supervoimia. Perheen teinityttö Ilona pystyy muuttumaan näkymättömäksi ja tekemään voimakenttiä, kun taas hänen pikkuveljensä Esa on supernopea. Perheen äiti pystyy enymään rajattomasti ja isä on uskomattoman vahva. Mielenkiintoisin hahmoista on kuitenkin perheen vauva Jaska, jolla on monia supervoimia. Hän pystyy esimerkiksi lentämään, kulkemaan esineiden läpi ja muuttamaan muotoaan.

Kuitenkin supervoimat on elokuvan maailmassa kielletty laissa, mutta jatko-osassa perhe ja heidän ystävänsä Julius Väre, sankarinimeltään “Hyytäjä”, saavat erinomaisen tilausuuden tehdä supersankareista laillisia. Elokuvassa käydään läpi, kuinka perheen äiti Elli yrittää mahdollistaa laillisuuden ja kuinka perheen isä Ilu yrittää selvitä normaalista arjesta lastensa kanssa.

Elokuvassa on paljon toimintaa ja menoa, myös elokuvan käännekohdat voivat olla perheen nuorimmille jännittäviä.

Elokuva on tehty lapsille, mutta suosittelen sitä myös lukiolaisille, varsinkin heille, jotka ovat lapsuudessaan nähneet ensimmäisen osan.

Avatar photo
Ronja Schavikin