Fast and Furious 8 salpaa hengen

Fast and Furious 8 salpaa hengen

Tämän vuoden selkeästi suosituimmaksi toimintaelokuvaksi on noussut Fast and Furious 8. Jatko-osa on julkaistu 12.3.2017, ja sen tapahtumat sijoittuvat hulppeaan New Yorkiin. Muita kauniita kuvauspaikkoja ovat muun muassa Kuba, Islanti, Atlanta ja Cleveland.

Vaikka elokuva onkin toimintatyyppinen ja sen sisälle mahtuu monia henkeäsalpaavia tilanteita, ei kuitenkaan tunteita ja romantiikkaa ole jätetty kokonaan unholaan. Elokuvaan lisää jännistystä se, että Dominic Torretton pitää selvittää, kenen puolelle hän asettuu.

Kaikkien rakastama Paul Walker ei tietenkään enää osallistunut tähän jatko-osaan, mutta hänen muistoaan kuitenkin kunnioitettiin kohtauksella, joka sai jokaisen katsojan kyynelehtimään.  Elokuvassa on kuitenkin edellisistä osista tunnettuja näyttelijöitä, kuten Vin Diesel, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Lucas Black, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Kurt Russell ja Jason Statham.
Itse voin suositella lämpimästi elokuvaa jokaiselle, joka haluaa hieman jännitystä arkeensa. Elokuvan lopetus todella kruunaa koko kahden ja puolen tunnin mittaisen katseluelämyksen.

Avatar photo
Mia Rosenberg