Lokakuun 2016 horoskooppi

Lokakuun 2016 horoskooppi

horoskoopit-576x382

Kauris:  Kiinnitä huomiosi ruokavalioosi, joka on voinut kärsiä koulun alkamisen johdosta. Aamupala on päivän tärkein ateria. Sen voimalla jaksat opiskella ja pysyt vireänä. Saat uusia ystäviä syksyn aikana.

Vesimies: Rakkauselämäsi saa yllättäviä käänteitä syksyn aikana. Uudet tuulet puhaltavat nyt elämääsi ja löydät kateissa olleen opiskelumotivaatiosi yllättävällä tavalla. Älä kuitenkaan käytä kaikkea vapaa-aikaasi opiskelemiseen, se voi koitua kohtaloksesi ihmissuhteiden parissa.

Kalat: Syksysi tulee olemaan kiireinen, mutta positiivisella tavalla: luvassa on mielenkiintoisia haasteita ja onnistumisia. Älä pelkää pyytää apua, jos sitä tarvitset. Muista varata kalenteriin aikaa itsesi hemmottelulle.

Oinas: Älä tuijota vain omaa napaasi, muista huomioida muiden tunteet. Tinderissä sinulle pukkaa treffipyyntöä, älä pelkää tarttua tilaisuuteen.

Härkä: Älä aliarvioi itseäsi, näytä muille todellinen minäsi. Älä unohdu kotisohvalle, vietä paljon aikaa läheistesi kanssa. Uusia kokemuksia pystyy luomaan vain positiivisella ja spontaanilla mielellä.

Kaksonen: Kaipaat elämääsi vaihtelua, joten nyt on täydellinen aika aloittaa uusi harrastus! Rakkauselämäsi kukoistaa tänä syksynä. Arkesi saa paljon uudenlaisia käänteitä, joten suhtaudu tulevaan avoimin mielin.

Rapu: Nyt syksyn alkuvaiheilla ryhdy olemaan entistä enemmän läsnä kaikissa elämän tilanteissa. Tulevaisuuden varaan laskeminen on vaarallisempaa kuin aikoihin. Saatat muuttua myös tavallista hankalammaksi tyypiksi rakkaittesi seurassa. Pysy siis omalla linjallasi ja ole valmis kestämään arvostelut.

Leijona:  Syksyn alku tuo hyvää vauhtia kaikille suunnitelmillesi. Pahimmatkin häiriötilanteet korjaantuvat vaivattomasti heti kun otat asian täyspainoisesti hoitaaksesi. Tällainen toiminnan aika on hyvää myös ihmissuhteiden kannalta. Ota kaikki irti näistä hetkistä.

Neitsyt:  Nyt on aika vapauttaa luovuutesi ja energiasi. Vaikka aikaa tuntuu tässä vaiheessa olevan runsaasti, jarrutteluun ei ole  mitään syytä. Anna innostuksesi ohjata kulkuasi ja luota omiin päätöksiisi.

Vaaka: Kesällä kasaantunut innostuksesi laantuu rauhalliseen tahtiin. Ole tarkkana kaikkien päätösten ja sopimusten kanssa. Pienikin epäilys antaa aiheen tarkistaa, että kaikki on varmasti ok.

Skorpioni: Koulun alku on sinulle vaikeaa aikaa, koska kesällä et juuri muistanut rentoutua ja ladata akkuja tulevaan. Olet myös todella herkkänä rakkauselämäsi kanssa. Nyt tulisi muistaa, että saat toiselta osaksesi vain juuri sen verran, kuin olet valmis itsellesi antamaan.

Jousimies: Pahoin pelkään, ettei syksy ole sinun vuodenaikasi. Koulun alku hajottaa niin pahasti, ettet tiedä itkeäkö vai nauraa. Turvaudu hädä hetkellä ystäviin ja vältä “mental breakdown”.

Avatar photo
Ruut Wargh