Kesän horoskoopit

Kesän horoskoopit

horoskoopit-576x382

Oinas

Olet elänyt alkuvuoden varjoissa. Tähän tulee muutos, koska Saturnuksen kaikki 62 kuuta ovat nyt hyvässä linjassa suhteessa Jupiteriin. Nyt on sinun aikasi loistaa. Mene ulos ja luo jotain kiehtovaa, mutta ole varovainen. Käytä kultaista suojusta suojataksesi itsesi kaikilta ei-toivotuilta asioilta.

 

Härkä

Olet rautaa. Pääset vihdoin rikkomaan kaikki ennätyksesi. Älä kuitenkaan luule olevasi voittamaton. Asiat voivat muuttua nopeasti, jos et pysy pää selvänä.

 

Kaksoset

Elämässäsi tapahtuu muutoksia. Asia, jota olet odottanut hyvin kauan, käy nyt toteen. Aurinkokunnan planeetat ovat nyt täydellisessä kulmassa suhteessa galaksin tähtipölyyn. Tämä tarkoittaa, että löydät itsesi kokeilemassa uusia asioita. Muista kuitenkin olla varovainen. Liiallinen vauhti voi tuoda huonoja seurauksia.

 

Rapu

Olet paras suutelija. Tulevana kesänä koet jonkinlaisen uudelleen heräämisen. Koet olevasi vahvasti keskellä suurta asiaa. Olet tässä kiinni kuin rapu merrassa. Ainoa tapa päästä asiasta irti on kokea uudenlainen kiihkeä rituaali. Koet rilliesi olevan huurussa.

 

Leijona

Olet kovanaama. Koet suurta pettymystä leijonien MM-kisojen finaalin häviöstä. Mutta ei hätää, pidät koko Tuusulan suurimmat bileet, joissa kotisi räjähtää. Ole siis varovainen, kenet kutsut.

 

Neitsyt

Olet neitsyt. Tämäkin voi tosin muuttua lähiaikoina. Tapaat intohimoisen persoonan, joka näyttää sinulle uudenlaisia ulottuvuuksia. Ole silti varovainen, etteivät asiat mene liian syvälle. Asiat etenevät ja hallit kulkevat.

 

Vaaka

Olet vakaa. Uudet tuulet tuovat mukanaan helpotuksen. Talousasiat ja suhteesi paranevat. Sinulla on jopa 90% varmuus voittaa lotossa. Ota vastaan kaikki, mikä tulee eteen, koska juuri se voi olla sinun tiesi onneen.

 

Skorpioni

Olet temperamenttinen. Olet kova pistelemään ihmisiä eri tavoin. Varo vaaraa, joka piileksii sinussa itsessäsi. Lopuksi näet auringon, joka saa sinut mahtavalle tuulelle ja koet itsesi arvokkaaksi. Saat lahjaksi Arvon penaalin, joka on ollut kovassa käytössä, mutta se on sinulle arvokas. Älä päästä siitä irti.

 

Jousimies

Olet kuin nuoli. Ole valmiina, sillä saatat ehkä mahdollisesti löytää elämäsi tarkoituksen. Sisällesi sujahtaa iso kultainen onnen avain, joka avaa kaikki aarteet.

 

Kauris

Olet kuin kauris, joka syö ruohoa. Säästä voimiasi, koska tarvitset niitä kesällä. Puiden lehdet rupeavat osoittamaan länteen, koska Pluton inklinaatio ja eksentrisyys pysyvät samana. Syynä voi olla myös pelkkä tuuli, mutta se ei olisi loogista sinulle. Tämän takia mielesi muuttuu monissa asioissa, joten ole varma siitä, mitä todella haluat. Jätä synkät ajatukset taaksesi ja jatka etsien uusia hedelmiä. Kun yön taivaalla tähti syntyy, se on merkkisi.

 

Vesimies

Olet armoton tekemisissäsi. Teet asioita, joita muut eivät uskalla tehdä. Olet siis rohkea ja huomaat joutuvasi uudenlaisiin tilanteisiin ja koet jonkin asian niin tärkeäksi, ettet voi päästää siitä irti. Pidät siitä kiinni kuin pehmeästä jäniksestä.

 

Kalat

Olet kuin kala kuivalla maalla. Et saa henkeä haukotuksi, koska olet niin haltioissasi tulevasta. Näet hillittömän kurvin edessäsi ja olet valmis suoristamaan sen. Olet siis määrätietoinen haluamastasi asiasta.

 

Tair Arusaar