Näillä deittivinkeillä hurmaat sen oikean!

Näillä deittivinkeillä hurmaat sen oikean!

© Aaron Phillips

© Aaron Phillips

Vietitkö ystävänpäivän jälleen kerran yksin? Älä käperry sohvan nurkkaan nyyhkyttämään vaan katso vinkit unelmiesi poika- tai tyttöystävän viettelemiseksi.

Tytöt:

5. Ole täsmällinen.

Ketään ei imartele diiva, joka saapuu treffeille tunnin myöhässä keksien toinen toistaan hämärämpiä tekosyitä. Täsmällisyys on niksisi myös ihastuksesi lumoamiseen, sillä miespuolisia henkilöitä ei ole luotu kuuntelemaan tuntikausia kestävää jaaritusta uusimmista meikeistä. Pidä stoorisi lyhyinä, mutta säilytä pilke silmäkulmassa.

4. Pukeudu tilanteen mukaan.

Vaikka haluaisitkin ihastuksesi näkevän uusimman bilemekkosi, ei silti ole järkevää laittaa sitä yllesi ensitreffeille kahvilaan. Parhaimman vaikutuksen teet pukeutumalla tyylikkäästi tilaisuuden mukaan korostaen parhaita puoliasi. Näin uhkut itsevarmuutta, eikä se jää ihastukseltasi huomaamatta.

3. Älä paljasta heti kaikkea.

Eksien mainitseminen tapailun alussa on todellinen turn off. Keskustelkaa mieluummin lempileffoistanne, musiikista, ruuasta tai mistä tahansa ”kevyestä” aiheesta. Uskonto ja politiikka ovat myös aiheita, jotka eivät kuulu ensitreffeille. Niistä ehtii jauhamaan alkuhuuman jälkeenkin.

2. Ole salaperäinen

Metsästysvietti on osa miestä, joten on tärkeää olla vaikeasti tavoiteltava. Nykynainen on itsenäinen ja riippumaton miehistä. Anna hänen jahdata sinua, ettei käy päinvastoin. Kaikkea mitä ei voi saada, haluaa tahtomattaankin entistä enemmän. Katso, että sinussa on haastetta, mutta et ole liian vaikea; nuorilla miehillä ei ole pitkäjänneisyyttä.

1. Ole itsevarma oma itsesi.

Itsevarmuus on paras asuste minne tahansa. Tee ennen treffejä jotain, mikä saa sinut uhkumaan itsevarmuutta. Näin loistat koko treffien ajan. Totuus on, ettei kaikkia ole luotu toisilleen, eikä rakkaus aina roimahda liekkeihin. Tärkeintä on, että olet oma itsesi ja nautit treffeistä. Kun rakastat itseäsi, kuka tahansa voi rakastua sinuun.

Pojat:

5. Käytä mielikuvitustasi.

Älä tyydy korneihin deittivaihtoehtoihin. Kahvila ja elokuvateatteri sopivat loistavasti ensitreffipaikoiksi, mutta jos  kahvilan kassaneitikin tietää mieltymyksesi, on aika suunnistaa muualle. Yllätä itsesi ja ihastuksesi luovalla treffiratkaisulla, joka tuo tarvittua lisäkipinää alkavalle suhteellenne.

4. Uusi vaatekaappisi ja ota suunnaksi kuntosali.

Naiset rakastavat lihaksikkaita ja hyvin pukeutuvia miehiä. Ja ihmekös tuo, kiinnostuisitko itse hieltähaisevasta, reikäisiin verkkareihin ja huppariin pukeutuvasta ja tyylitajuttomasta tytöstä? Tuskin. Shoppailu auttaa myös ymmärtämään naisten maailmaa ja tuo keskustelunaihetta kahvipöytään. Varo kuitenkin viemästä tyylikkyyttä liian pitkälle.

3. Sivisty.

Seuraa tämän hetken tapahtumia ja ole valmis keskustelemaan aiheesta kuin aiheesta. Usko pois, maailmassa tapahtuu paljon muutakin kuin uusien videopelien julkaisuja. Älä siis jaarittele loputtomiin peleistäsi, vaan keskustele asioista, jotka seuralaistasikin kiinnostavat.

2. Hio iskurepliikit kuntoon.

Unohda repliikit, kuten: ”Onko sulla taskussa peili? ai ei vai, miks mä sit näen itseni sun pöksyissä?” . Tämän käyttö antaa sinusta todella pinnallisen kuvan.  ”Käyt sä usein täällä?” on myös todella kulunut. Men’s Healthin tekemän tutkimuksen mukaan naiset lämpenivät eniten iskurepliikeille, joissa kehuttiin sekä ulkonäköä että älyä.

1. Ole itsevarma oma itsesi.

Ota alusta asti tilanne haltuun ja flirttaile taidolla. Se on tärkein niksi unelmiesi tytön ja ehkä monen muunkin naisen hurmaamiseen. Muista myös nauttia treffeistä liian hermoilemisen sijaan. Naiset haistavat hermostuneisuuden kilometrien päähän. Ensivaikutelma on todella tärkeä, joten panosta siihen.

Lopuksi:

Deittailun maailmassa ei ole mustavalkoista oikeaa ja väärää, vaan moni muukin on täysin hukassa. Yhdet asiat sopivat toiselle, kolmannen taas vihatessa niitä. Monet oppivat kantapään kautta virheistään, mutta deittailua ei kannata tietenkään lopettaa nolostumisen pelossa. Päinvastoin virheen jälkeen on vain noustava viisaampana takaisin satulaan. Tärkeintä on muistaa olla oma ihana ja valloittava itsensä. Eiköhän se unelmien kumppanikin sen huomaa, viimeistään näiden vinkkien avulla. Vielä lopuksi rakkausvalmentaja Mia Halosen loistava neuvo, jota jokaisen tulisi deittailun vilskeessä muistaa noudattaa:

Pää kylmänä, jäitä hattuun, mutta sydän lämpimänä.

Avatar photo
Anna Lindfors

Tempperamenttinen piiloblondi ,kielimiehiä, mutta matikassa x:t hukassa, hussu hassuttelija abikolumnisti, joka kamppailee elämänsä kanssa, päivästä toiseen täysillä eläen ja maailmanmenoa ihmetellen.