Ensimmäinen suomalainen pelaaja parhaimpien joukossa

Ensimmäinen suomalainen pelaaja parhaimpien joukossa

Lauri Markkanen on valittu Amerikan koripalloliigan (NBA) tähdistöotteluun, jossa pelaavat nykyhetken parhaimmat koripallon pelaajat. ”Olin kotona sohvalla perheeni ja agenttini kanssa. Hieman hermoja raastava kokemus”, Markkanen sanoi lehdistötilaisuudessa. Markkanen valittiin tähdistöotteluun toiseksi viimeisimpänä pelaajana, mikä hermostutti häntä todella paljon. Tällä valinnalla Markkasesta tuli ensimmäinen suomalainen pelaaja, joka pääsee tähdistöotteluun.

Tämä saavutus on ehdottomasti yksi isoimmista sekä Markkaselle että hänen perheelleen mutta myös koko Suomelle. Markkanen on varmasti todella monelle suomalaiselle nuorelle urheilijalle idoli, eikä turhaan. Markkasen valinta tähdistöotteluun kertoo siitä, että ei ole väli,ä mistä tulee, kuka on tai minkälainen on. Kunhan rakastaa sitä, mitä tekee, kaikki on mahdollista. Lauri Markkasen valinta jää ikuisesti historian kirjoihin!

Avatar photo
Mico Taininkoski