Keväistä takkimuotia

Keväistä takkimuotia

Pukeudumme syksyllä, talvella, keväällä ja jopa viileimmillä kesäilmoilla takkiin. Eri vuodenajoille on suunniteltu ja tehty omat mallistonsa, jotka vaihtelevat sesongeittain. Nyt on taas kevättakkien aika.

Kevätsesongin saapuessa talvitakit vaihtuvat hitaasti, mutta varmasti kevättakkeihin. Vaikka Iltalehti ehtikin jo uutisoida, että kevättakit jäävät rekkeihin kylmyyden takia, löysimme koulustamme tämän kevään uutuustakkeja. Niiden värimaailma on tänä keväänä monipuolinen. Värejä on paljon vaaleista pastellisävyistä aina ajattoman tummiin sekä ihastuttavan lämpimiin punaisen ja oranssin sävyihin.

Yksi suosituimmista takkimalleista myös tänä keväänä on nahkatakki, joita on paljon niin tytöillä kuin pojillakin. Muita suosikkitakkimalleja tytöillä ovat esimerkiksi trenssitakit ja muut istuvat, lyhyet ja hieman pidemmät takit. Poikien suosiossa pusakkamallisten takkien lisäksi tuntuvat olevan kevyet takit sekä normaalit ja käytännölliset ulkoilutakit. Näin mopoilukauden alkaessa myös moottoripyörätakkeja alkaa näkyä yhä enemmän ja enemmän.

Meidän tavallisten tallaajien ei toki tarvitse pukeutua juuri catwalkilta tulleisiin kalliisiin uutuustakkeihin, mutta tässä on muutamia muotinäytöksissä ja blogeissa esille erityisesti nousseita takkimalleja tytöille:

  • Väljät kotilotakit
  • Isot bleiserit
  • Ajaton trenssi
  • Tuulitakit ja muut sporttiset takit
  • Jakut kirkkaissa väreissä

Monet tuskailevat, mistä löytäisivät itselleen uuden ja upean takin. Ei hätää, tässä on muutamia vinkkejä niin tytöille kuin pojillekin:

Desktop

Ruskea nahkatakki: Vero Moda
Musta nahkatakki: Zara
Sininen lyhyt takki: Zara
Vaalea trenssitakki: H&M
Kaikki takit ovat hintaluokkaa 40 € – 80 €

 

Desktop1

Punamusta pusakkamallinen takki: H&M
Harmaa pidempi takki: One Way
Musta ulkoilutakki: Haltin maahantuonti
Sininen ulkoilutakki: Prisma
Näissä takeissa hintaluokka vaihtelee suuresti aina 500 €:n asti

Avatar photo
Noora Jussila

Viimeistä vuottaan lukiota käyvä toimittaja, joka on pahasti koukussa Robert’s Coffeen jääteehen.