Trendikkäimmät kännykänkuoret

Trendikkäimmät kännykänkuoret

Nykyään kännykänkuoria on saatavilla lähes jokaiseen puhelimeen ja niitä on miljoonia erilaisia ja mallisia. Silti ihan jokaiseen puhelimeen niitä ei vielä ole, mutta muutos tosin tapahtuu varmasti pian. Kuoret suojaavat puhelinta niin pieniltä naarmuilta kuin suuremmiltakin kolhuilta, mutta ne ovat ennen kaikkea myös todella tyylikkäät. Jokaiselle persoonalle löytyy varmastikin mieluisat kännykän kuoret. Glamouria rakastaville tarjoillaan kimaltelevia kuoria ja klassisesta pitäville tyylikkäitä.  Hyve esittelee uusimmat ja trendikkäimmät kännykänkuoret!

BLING BLINGIÄ

Nyt väistyvän talven innoittamina muutamat oppilaat olivat hankkineet kännyköihinsä hieman kimallusta ja piristystä. Nämä olivat ehdottamasti kimaltelevimmat kännykän kuoret, joista saimme napattua kuvan.

2013-03-14 001

 

 

KLASSISTA

Nämä Nokia Lumian kuoret olivat niin tytöiltä kuin pojiltakin klassisissa väreissä. Vielä Nokia Lumioihin on tarjolla aika vähän erilaisia kuoria, mutta toivottavasti asiaan tulisi pian parannus, jotta Nokioissakin alkaisi näkyä hassuja ja piristäviä kuoria.

2013-03-015

Myös Samsungin puhelimessa on melko klassiset kuoret. Niissä on kuitenkin reunassa suloiset vaaleanpunaiset raidat ,  jotka tuovat hieman piristystä valkoisiin peruskuoriin.

IMG_6647

 

SÖPÖÄ

Nämä kuoret ovat todellinen päivänpiristäjä. Ne ovat todella hienot, ja niissä on hauskasti kuvattu jonkin eläimen pää. Söpöimmissä kännykänkuorissa on jopa korvat!

IMG_6671

Nämä kuoret ovat muuten melko tavalliset, mutta niiden söpöyttä lisää kuoriin lisätty kiva sammakkotarra.

IMG_6650

 

KÄYTÄNNÖLLISTÄ

Moderni kultainen kuori, jossa on jänniä ykstiyiskohtia, sopii hyvin niin arkipäivään kuin juhliinkin. Kuori näyttää siltä, kuin siinä olisi vesipisaroita.

IMG_6658

Hopeiset kuoret ovat hienot mutta yksinkertaiset. Ne ovat tyylikkäät juuri sellaisenaan eivätkä ne kaipaa mitään lisäyksityiskohtia. Käytännöllinen ja vahvalta näyttävä kuori suojaa puhelinta kolhuilta ja lommoilta.

IMG_6653

Avatar photo
Noora Jussila

Viimeistä vuottaan lukiota käyvä toimittaja, joka on pahasti koukussa Robert’s Coffeen jääteehen.