Viininpunainen on uusi musta!

Viininpunainen on uusi musta!

Malleina Katja Korhonen ja Nina Syyli. Kuvat: Miika Kosloff

Kesän valo ja lämpö ovat vaihtuneet syksyn tummuuteen ja sumuun, ja aurinko on läsnä vain Finnmatkojen lomaesitteissä. Nyt on aika unohtaa räikeät neon-värit ja keskittyä joulun odotukseen rauhallisessa ruskan kirjossa. Tässä on muutamia esimerkkejä syksy- ja talvikauden vaatteista ja asusteista:


1. Tänä syksynä kaupat ovat täynnä kaikkea viininpunaista: farkkuja, paitoja, neuleita, mekkoja, asusteita ynnä muita. Viininpunainen sopii jokaiselle, joten ole rohkea ja yllätä itsesi viininpunaisesta unelmasta!

2. Pitsi on säilynyt kaupoissa kesästä asti, ja ihmekös se, sillä pitsi sopii jokaiseen paikkaan ja -aikaan. Pue pitsipaita kouluun jakun alle ja pikkujouluihin rohkeasti pitsimekko: tunnet aina olosi seksikkääksi!

3. Tänä syystalvena takkeja roikkuu tangoissa kahta ääripäätä: todella väljiä ja jopa ehkä hieman kuperia ja taas todella räätälöityjä takkeja, jotka luovat kelle tahansa unelmien vyötärön.

4. Vyötärön korostaminen ei jää pelkästään takkeihin, vaan tänä syksynä kurvien korostaminen on in! Monet paidat luovat illuusion suuremmasta lantiosta saaden vyötäröt näyttämään korsetilla kiristetyiltä!

5. Rohkeimmat muodin harrastajat ovat jo täyttäneet kaappinsa tämän syksyn muotivillityksellä: turkista ja nahkaa on mitä erikoisemmissa paikoissa. Turkis ja nahka eivät ole ainoita materiaaleja, joita tänä syksynä yhdistellään keskenään. Eri materiaalien yhdistely on tämän syksyn juttu!

6. 1600-luvun barokki on palannut! Kauniit kuviot ja kimaltavat korut tuovat näyttävyydessään ja dramaattisuudessaan loskasäähänkin hipauksen kuninkaallisuutta. Jos et uskalla pukeutua päästä varpaisiin raskaasee kobeliinikuosiin, lähde liikkeelle pienistä yksityisohdista, ja ennen kuin huomaatkaan olet korviasi myöten rakastunut barokkiin!

7. Talven iskiessä päälle on viimeistään unohdettava kesän värikkäät tennarit ja ostettava itselleen tukevat bootsit. Maanläheiset värit ja niin sanottu ratsastuslook ovat tämän hetken hotinta hottia!

8. Löysä neule on tämän talven must! Jokainen kauppa on täynnä erikokoisia,  -muotoisia, -värisiä ja -näköisiä neuleita, joista jokainen varmasti löytää suosikkinsa. Mikäs onkaan mukavampaa kuin odotella joulua lämpimän neuleen ja villasukkien kera.

 

9. Pimeyden keskellä saa piristystä erilaisista printeistä. Tänä syksynä voi pelottomasti yhdistellä erilaisia kuoseja keskenään tai vaikka pukeutua samaan kuosiin päästä varpaisiin. Valinta on sinun!

10. Tänä syksynä asusteet käyvät käsi kädessä muodin kanssa. Niitä löytää laidasta laitaan juuri omaan tyyliin sopivia. Hyvillä asusteilla voi luoda tylsästäkin asusta näyttävän. Älä pelkää yhdistellä erityylisiä asusteita!

+ Sävytä meikkisi vastaamaan lookkiasi. Rohkeana voit jopa kokeilla viininpunaisia huulia!

Avatar photo
Anna Lindfors

Tempperamenttinen piiloblondi ,kielimiehiä, mutta matikassa x:t hukassa, hussu hassuttelija abikolumnisti, joka kamppailee elämänsä kanssa, päivästä toiseen täysillä eläen ja maailmanmenoa ihmetellen.