Ikimuistoinen wanhojen päivä

Ikimuistoinen wanhojen päivä

IMG_8136

Kuvat: © Antti Eskel

Oli taas se aika vuodesta, kun kakkosten tuli kasvaa wanhoiksi. Wanhojen tanssit tanssittiin torstaina 13.2  vanhemmille ja sukulaisille. Perjantaina 14.2.2014 olivat vuorossa ensin alakoululaiset ja päiväkotilaiset, myöhemmin päivällä koulukeskuksen omat oppilaat. Tansseja oli yhteensä kolmetoista, joista yksi oli wanhojen itse suunnittelema oma tanssi, jossa yhdistyivät sekä nykypäivän että menneiden vuosikymmenten hitit.

Muina tansseina nähtiin erilaisia valsseja, parinvaihtotansseja ja muita perinteisiä eurooppalaisia seurapiiritansseja. Juontajina toimivat Jesse Kokko ja Janne Hyökki, jotka olivat kirjoittaneet juontonsa itse.

Tansseja alettiin harjoitella jo kolmannen jakson alusta lähtien kolmesti viikossa. Pitkän työn tulos näkyi onnistuneina wanhojen tansseina. Kaikki kunnia tästä kuuluu Sirjelle ja Teemulle!

Tunnelmat ennen tansseja olivat odottavan jännittyneet. Suuremmalta paniikilta kuitenkin vältyttiin. Tässä vähän fiiliksiä ennen tansseja.

Fiilis 5/5

Fiilis 5/5

Tässä vaiheessa jännitys tuntui jo sormenpäissä asti.

Tässä vaiheessa jännitys tuntui jo sormenpäissä asti.

Itse tanssit sujuivat joka kerta hyvin. Tyttöjen mekoissa värikirjoa oli laidasta laitaan, eivätkä poikienkaan puvut olleet aivan sitä perinteisintä mallia. Joukossa oli niin frakkia, frakettia, smokkia ja smokettia.

Wanhat kokoontuivat lavan eteen kuvien ottamista varten.

Wanhat kokoontuivat lavan eteen kuvien ottamista varten.

IMG_1353

IMG_7953

IMG_1476

IMG_8052

Perinteisten tanssien jälkeen tunnelma vapautui, sillä vuorossa oli oma tanssi.

IMG_8196

Tytöt tykkäsivät.

IMG_8199

Oman tanssin jälkeen wanhat saivat hakea vielä katsojia mukaan valssaamaan.

Wanhat tanssittamassa päiväkoti-ikäisiä ja alakoululaisia.

Wanhat tanssittamassa päiväkoti-ikäisiä ja alakoululaisia.

Kun viimeinenkin esitys oli saatu kunnialla päätökseen, oli aika siirtyä vapaamman ohjelman pariin. Ensin oli vuorossa ruokailu Krapin Mankelissa, jossa nautimme maittavaa ruokaa mahan täydeltä. Illalla fiilis nousi kattoon jatkoilla, kun wanhat näyttivät tanssitaitonsa vielä kerran DJ:n johdatuksella.

Wanhojenpäivästä jäi varmasti kaikille pysyvä muisto.

Avatar photo
Peppi Pietarinen

Lukion toisen vuosiluokan kanssa painiva toimittaja, joka on tunnettu merimiessolmuistaan partiossa. Karkkipäivisin tykkää suklaasta. Vannoutunut astronomi ja horoskooppien kirjoittelija. Ikuisiin Youtube- suosikkeihin kuuluu #DancePonyDance !