Hyve nyt myös mobiilina

Hyve nyt myös mobiilina

mobiili-Hyve

Mobiililaitteiden käyttö on viime vuosina kasvanut räjähdysmäisesti. Suurimmalla osalla nuorista on jo oma älypuhelin, jota käytetään niin sopivissa kuin sopimattomissakin tilanteissa. Mobiililaitteissa on pienemmät näytöt kuin tietokoneissa, ja siksi suurin osa nykyaikaisista verkkosivuista onkin tehnyt erillisen mobiiliversion, jotta sivun selaaminen kännykällä olisi miellyttävämpää. Hyve on tällä numerolla  liittynyt näiden sivustojen joukkoon, ja nyt ensimmäinen versio mobiili-Hyveestä on julkaistu. Kommentteja voi jättää alla olevaan kommenttiosioon.

Hyveen mobiiliversioon pääset osoitteesta m.hyvelehti.fi. Hyve myös ehdottaa mobiiliversioon siirtymistä, kun käytät Hyvettä mobiililaitteellasi.

Avatar photo
Toimitus

Lehden intohimoinen toimitus suhtautuu uusiin ideoihin ja kokousnaposteltaviin hyeenamaisella innokkuudella. Toimituksen to-do-listalla ovat Helsingin Sanomien levikin ohittaminen ja maailmanrauhan palauttaminen.