Elävät kirjat 2013 -lista on vuotanut julkisuuteen!

Elävät kirjat 2013 -lista on vuotanut julkisuuteen!

IMG_2835

Nimettömästä lähteestä vuotaneet paperin palaset paljastavat osan huomisista elävistä kirjoista.

Aktiivisen utelun ja painostuksen seurauksena Hyve sai vihdoin käsiinsä osan Hyrylän lukiossa 14.11. järjestettävän Elävä kirjasto -tapahtuman kirjoista, vaikka tapahtuman järjestänyt oppilaskunta onkin tehnyt parhaansa pitääkseen kirjat salassa.

Hyveen nimetön, mutta erittäin luotettava lähde sai salakuljetettua paloja listasta, joka oli todennäköisesti menossa poltettavaksi. Listasta käy ilmi, että tämän vuoden eläviä kirjoja ovat ainakin tosi-tv-tähti, prätkäjengiläinen ja Viheraho nimillä kulkevat henkilöt. Tarkempia yksityiskohtia henkilöistä lähteemme ei valitettavasti pystynyt toimittamaan, mutta ilmeisesti ainakin Viheraho-nimellä kulkeva henkilö on internetissä laajasti tunnettu.

Huhujen mukaan prätkäjengiläisiä on yritetty saada ennenkin Elävään kirjastoon mukaan, mutta edelleen pimennossa olevista syistä johtuen heitä ei ole vielä näkynyt. Voidaankin spekuloida olisiko prätkäjengiläinen vihdoin saatu mukaan vai yrittääkö joku vuotaa virheellistä tietoa.

Seuraamme edelleen tilannetta ja tiedotamme asiasta, mikäli saamme tietoomme myös muita eläviä kirjoja.

Avatar photo
Toimitus

Lehden intohimoinen toimitus suhtautuu uusiin ideoihin ja kokousnaposteltaviin hyeenamaisella innokkuudella. Toimituksen to-do-listalla ovat Helsingin Sanomien levikin ohittaminen ja maailmanrauhan palauttaminen.