Missä haamu luuraa?

Missä haamu luuraa?

Hyve on kesän kunniaksi julistanut pienen kisan ahkerimpien ja tarkkaavaisimpien lukijoidensa kesken. Tarkoituksena on löytää kuvassa oleva suloinen ja hymyilevä haamu jonkin toukokuun numerossa ilmestyneen artikkelin sivulta. Klikkaa oliota bongattuasi sen piilopaikan, niin pääset osallistumaan kilpailuun.

Kaikkien tiistaihin 28.5. mennessä osallistuneiden kesken arvotaan kahden leffalipun paketti Finnkinoon. Arvonta suoritetaan keskiviikkona 29.5. ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Liput voi noutaa äidinkielenopettaja Minna Pessa-Makkoselta lukuvuoden loppuun mennessä.

Nyt siis kaikki suurennuslasien kanssa kartoittamaan Hyveen uunituoreita artikkeleita ja etsimään tätä viekasta veitikkaa.

haamu 1

Avatar photo
Toimitus

Lehden intohimoinen toimitus suhtautuu uusiin ideoihin ja kokousnaposteltaviin hyeenamaisella innokkuudella. Toimituksen to-do-listalla ovat Helsingin Sanomien levikin ohittaminen ja maailmanrauhan palauttaminen.