Sanomalehti Keski-Uusimaa ostaa Hyveen

Sanomalehti Keski-Uusimaa ostaa Hyveen

IMG_8001

Kauppa vahvistettiin perinteikkäästi kädenpuristuksella.

Paikallislehti Keski-Uusimaa on ostanut Hyrylän lukion lehden Hyveen tänään 1.4. solmitussa yrityskaupassa. Hyve kuuluu näin ollen siis Keskisuomalainen Oyj:n ostamaan Suomen Lehtiyhtymä -konserniin. Kauppahintaa ei kerrota julkisuuteen.

– Lehtemme lukijamäärä on kasvanut tasaisesti, mikä herätti ostajien kiinnostuksen. Nyt oli sopiva aika myydä, Hyveen päätoimittaja Joona Kosloff kommentoi kauppoja.

Hyveen 24 toimittajaa siirtyvät vanhoina työntekijöinä yhtiön palvelukseen. Jatkossa toimittajille maksetaan Suomen Journalistiliiton sopimuksen mukaista toimittajan palkkaa. Irtisanomisilta vältytään.

Hyve pysynee kuukausittain ilmestyvänä aikakaustyyppisenä verkkolehtenä, mutta paperiversioon siirtymisestä neuvotellaan. Lehden sisältö pysyy ennallaan.

Lue lisätietoa kaupasta Keski-Uusimaan nettisivuilta:

http://www.keski-uusimaa.fi/artikkeli/230639-keski-uusimaa-ostaa-hyveen

 

Avatar photo
Toimitus

Lehden intohimoinen toimitus suhtautuu uusiin ideoihin ja kokousnaposteltaviin hyeenamaisella innokkuudella. Toimituksen to-do-listalla ovat Helsingin Sanomien levikin ohittaminen ja maailmanrauhan palauttaminen.