Neljäs Elävä kirjasto -tapahtuma lukiossamme 16.11.!

Neljäs Elävä kirjasto -tapahtuma lukiossamme 16.11.!

Hyrylän lukion oppilaskunnan hallitus järjestää koulussamme neljännen kerran Elävä kirjasto -tapahtuman. Tapahtuma on 16.11.

Tapahtumassa koulumme opiskelijat ”lainaavat” henkilön, joka on saapunut paikalle ”kirjaksi”. Opiskelijoilla on mahdollista lainata kolme kertaa, ja päivä päättyy  paneelikeskusteluun. Elävän kirjaston tarkoitus on rikkoa stereotypioita ja edistää erilaisten ihmisten välistä ihmisarvon ja ihmisoikeuksien kunnioittamista. Tänä vuonna lukiomme Elävän kirjaston teemana ovat voima, valta ja väkivalta.

Tervetuloa opiskelijat lainaamaan eläviä kirjoja!

 

Avatar photo
Toimitus

Lehden intohimoinen toimitus suhtautuu uusiin ideoihin ja kokousnaposteltaviin hyeenamaisella innokkuudella. Toimituksen to-do-listalla ovat Helsingin Sanomien levikin ohittaminen ja maailmanrauhan palauttaminen.