Jes, ensimmäinen vuosi pulkassa!

Jes, ensimmäinen vuosi pulkassa!

Viime numerossa päätoimittajaparini Reetta paljasti jo teille, että uudet tuulet puhaltavat Hyve-lehdessä uusien päätoimittajien myötä. Ennen kuin pääsen esittelemään itseni, haluan myös kiittää suuresti edellisiä toimittajia- ja päätoimittajia. Uudet tuulet vievät nyt heitä kohti uusia seikkailuja, ja kenties osa löytää itsensä uudesta opiskelu- tai työpaikasta. Haluan toivottaa jokaiselle onnea ja menestystä tulevaisuudelle. Samalla lupaan paiskia töitä uuden tiimini kanssa ja jatkaa Hyve-lehden menestystä.

Olen uutta intoa täynnä oleva ekaluokkalainen ja rohkeasti olen haalinut itselleni jo valtavan määrän vastuuta, kuten Hyveen päätoimittajan statuksen. Kun ensimmäisenä koulupäivänä astuin kouluun untuvikkona ja yhdeksäsluokkalaisen tomu silmissäni, en olisi voinut kuvitella, että tässä sitä nyt ollaan. Menossa ovat ensimmäisen vuoden viimeiset viikot. Viimeinen koeviikko lähestyy. Pian kesälaitumet odottavat. Koko ensimmäinen lukuvuosi on hujahtanut silmänräpäyksessä. Voin vain todeta, että olen viihtynyt Hyrylän lukiossamme todella hyvin sekä oppinut ja kokenut tämän ensimmäisen vuoden aikana hurjasti.

Ensimmäinen vuosi on varmasti ottanut  jokaisen meistä ykkösistä syleilyynsä omalla tavallaan. Heti lukion alettua työmäärä yllätti minut. Ymmärsin, että töitä on tehtävä enemmän kuin ennen, jos haluaa pärjätä opinnoissa. Kun aloin saada kiinni lukio-opiskelun otteesta, aloin haastamaan itseäni enemmän. Aloitin opiskeluni ohella työnteon, ja tällä hetkellä työskentelen kolmessa eri yrityksessä. Olen kunnianhimoinen ja rakastan uusia haasteita.

Lukion ensimmäinen vuosi on opettanut ja kasvattanut minua ihmisenä jo paljon. Uusien oppiaineiden lisäksi olen oppinut paljon työelämän taitoja, tutustunut mahtaviin uusiin opiskelijoihin ja opettajiin ja päässyt kokemaan Italian kulttuuria aivan omin silmin. Vuosi on kuitenkin opettanut, että välillä pitää myös jarruttaa, hengähtää hetki ja järjestää aikaa itselle.

Hyve-lehti haluaa kiittää edellistä ja nykyistä toimitusta, koulumme väkeä, sekä lehtemme ahkeria lukijoita. Tämän lukuvuoden osalta toimitus pistää kamppeet kassiin ja suuntaa kohti kesälaitumia lataamaan akkujaan. Palaamme jälleen kesäloman jälkeen uuden energian ja uusien ideoiden parissa.


Muistakaa rentoutua riippukeinussa, syödä suun täydeltä jäätelöä sekä ahnehtia aurinkoa ja lämpöä. Hauskaa kesälomaa kaikille!

Avatar photo
Nora Raahenmaa